| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a întrebat:

Ati sarutat vreodata o fata mai mare cu 4 ani ca voi? sau in cazul la fete un baiat cu 4 ani mai mare? Si daca da ati simtit freo diferenta de cand atunci cand v-ati sarutat cu o fata/un baiat de vrasta voastra big grin?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cea mai mare cu 2 ani a fost mult mai buna decat cea de varsta mea ori cu doi ani mai mica. La diferenta de 4 ani inca nu am ajuns cu toate ca mi-ar placea, 4 in plus ea, bineinteles.

9 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Nu prea am sarutat fete mai mici decat mine. blushing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ce diferenta tot acelasi sarut e.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia explică:

Dap tot un sarut e da o fata mai mare are mult mai multa experienta adica eu mam sarutat cu fete de varsta mea si mi s-a parut destul de bine dar cu o fata de 18 20 ani e mult mai super

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia explică:

@criticul dc?

| pisoias29 a răspuns:

Hmm din cate stiu eu sarutul difera de la o persoana la alta, dar nici decum de la o varsta la alta happy asa ca nu, nu este nici o diferenta sau acea diferenta exista doar in imaginatia ta happy

| faranume a răspuns:

Nicio diferentatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fereasca D-zeu, cum sa saruti o fata mai mare ca tine? E pacat mare mai baiatule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Freodata?" In cazul "la mine" am sarutat toti baietii si toate fetele mai mari cu fix 4 ani si am simtit freonul cum ma ingheata. "v-ati" prins de ce e mai bine sa inveti sa scrii intai si apoi sa te saruti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andy-glumeam malaughing