| sexychick_4075 a întrebat:

Ati simtit ca iubiti foarte mult o persoana, adica un baiat (eu fiind fata ) dar ca cel mai bun prieten? Eu da; dar am fost prietena buna cu el inainte sa se cupleze cu o tarfa care la schimbat radical, si la cum se comporta si la tot ce imi spune. Mam gandit ca poate o fi din cauza ca aia se enerveaza foarte repede cand il vede cu o fata, si eu fiind draguta totimu a fost cu ochi pe mine cand stateam cu el de vorba. Nu stiu ce sa fac. Il iubesc ca pe cel mai bun prieten doar ca nu mai suntem asa buni prieteni de la un timp si nu stiu ce sa fac. Il vreau inapoi pe vechiul el. Si plus ca el m-a placut candva, si eu pe el dar mi-a trecut pentru ca pur si simplu il vad ca un frate si a vrut s afim impreuna dar eu nu am vrut. CE sa fac? Cum vi se pare tot ec vam zis?

1 răspuns:
| babyyou a răspuns:

Stii si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta am avut un prieten ne-intelegeam ca fratii am avut si noi un moment in care ne-am placut dar de dragul prieteniei am trecut peste si acum el si-a schimbat anturajul, are o noua prietena care ii baga idei in cap si il tine de prost umbla cu alti, eu n-am comentat am zis sa nu ma bag in viata lui dar cand incearca sa zica cineva ceva de ea nu-i convine, toti zic ca s-a schimbat brusc. Draga mea ai putea sa incerci sa vorbesti cu el, dar daca nu te asculta treci peste, prietenii sunt persoane care vin si pleaca din viata noastra.