Eu si acum imi doresc sa scap de toate pentru ca simt uneori ca nu mai rezist cu toate si as vrea sa plec in lumeea asta sa ma duc sa ma plimb sa ascult muzica sa cant sa vad lumea sa cunosc oameni locuri noi atunci cand sti foarte suparat sau cand simnti ca ti-e sufletul incarcat de dureer sau tristete atunci parca simnti nevoia mai tare sa pleci undeva unde nimeni nu te cunoaste si sa iei totul de la inceput!:X daca as putea as faceo dar.mnah
Atunci cand se aduna stress...
si cand ma simt singura si ca nimanui nu-i pasa de mine.Stii poate nu e chiar asa...dar asa simt.
Cand nu mai stiu ce sa fac in unele situatii.cand ma simt obosita de tot, si fara chef de viata si am o stare de "duca-se tot"
Da.cand mi-am pierdut ochelarii cand ma duceam la scoala, am luat un 3 la chimie si nu imi mergea calculatorul
Cand simteam ca nimic nu merge cum ar trebui :cand ma cert cu cineva,cand iau note mai mici si ma cearta parintii cand sant stresat, imi vine sa fug de acasa si sa ma duc in celalalt capat al pamantului. Dar cand se intampla asta dau o raita prin padure cu cainele meu sau merg me malul unei ape
, apoi ma calmez.
Bafta!
Da, cand ma durea capul de atata rutina: trezit/scoala/venit acasa/uitat la tv/somn, dar deseori gasesc momente de "evadare" cum ar veni, si fac ceva deosebit.
Aproape tot timpul
din cauza colegilor...mai ales azi
cel pe care il lak m-a facut in cel mai orbil fel
si n-am putut sa mai suport...
Da mi se intampla des mai ales cand sunt pe afara cu prietenii unii spun ca sunt ciudata dar eu nu-i bag in seama si fac ce vreau... ma simt ca in rai...
Andrei67y5 întreabă: