Da de multe ori in viata deja e cam greu desii tiai dorii uneori ai impresia ca te-ai saturat de oamenii din jurul tau ca vrei alta viata poate sau tot ce simntia cum te apasa cam greu si nu mai suporti situatie singurul lucru ce il poti face este sa te gandesti mereu la o parte mai buna atunci cand speri la ceva miracolu ala se poate intampla:X cand te astepti mai putin atunci vor venii lucruri evenimente noi si placute in viata ta i foarte greu sa te simnti asa...si i naspa eu acum is intr-o situatie de aia si tot ce fac este sa zambesc la toate si sa ma gandesc ca si pentru mine va veni ziua aia cand imi va fi bine:X chiar daca zambetu i fosrat in viata asta trebuie sa invatam sa trecem peste daca ramanem la un lucru pierdem cei mai frumos si i pacat :*:*:* sper sa intelegi ceva din ce tiam scris
Da .
Eu vreau mai repede să intru la liceu, să îmi schimb colegii, colectivul de prieteni, să încerc să mă maturizez, să învăţ mai mult, să fiu mai responsabilă.
Mi se pare o chestie perfect normală să vrei să închei o etapă şi să începi alta, mai ales când asta te ajută în formarea ta ca persoană .
Am trecut chiar de mai multe ori, exemplu : eram mica (5 ani ) voriam sa ma pot folosi de cosmetica sa par un om mai "mare" sa ajung intre fetele care sunt interesate de moda, cosmetica etc Sa am mai multe experiente in moda, cosmetica (scuze de repetitie) Dar aceste sentimente sunt foarte foarte foarte foarte ( as continua cu vreo 10000000000 de foarte dar nu am timp) inselatoere. Acum as stimti sentimentul ca vreau sa trec o etapa de-a mea inapoi adica sa ajung iar copila mica.Am avut mai multe cazuri ca acesta si inca o data mentionez ca m-am inselas, de aceia acum deja ma bucur ca am ani inainte si nu astept sa vina batrintetea.
Daaaaaaaa. simt tot timpul asta! char `ma derajeaza` oarecum varsta mea(sunt mica am 16) colegii (drogatzi( sc(o prostie, vreau la facultate) j chiar ca sunt dependenta de parintzi; nu pot spune ca e ceva deranjant, poate doar sunt nerabdatoare. dar hey, sa-ti spun ceva: `` daca nu treci prin toate etapele vietii, nu vei fi iciodata un om ca experientza, adica e ca si cand ai deschide cartea de mate j ai incerca sa rezolvi cele mai grele probleme, nu poti daca nu shty teoria
bafta multa`n viata, j traieshtetzi`o ca si cand alta zi nu zi mai avea
Buna taniushka,. Da, mi s-a intamplat de cateva ori sa am acest sentiment, nu stiu exact daca este un sentiment bun sau unul rau, dar stiu ca am trecut de cateva ori prin acest lucru!, am simtit nevoia sa schimb ceva in viata mea,[alti prieteni, cu alt comportament, sa incerc mai multe lucruri: cum ar fi un sport,sau orice alt ceva...,de asemenea am mai simtit acel sentiment care este de fapt o importanta etapa a vietii noastre: ADOLESCENTA( Pubertatea), adica am inceput sa ma gandesc la o cariera pe care o voi urma in viata, la felul cum ma voi imbraca si comporta la liceu, si multe alte lucruri, pe care adolescenti doresc sa le faca pentru a parea mai maturi, si sa semenecu adultii, sau chiar si cu Majorii(care au trecut de varsta de 18 ani:X), sper ca te-am ajutat, spunandu-mi parerea, :X:X:X:*:*, iar daca nu imi pare sincer rau , , indiferent daca imi vei da fundita sau nu, eu ma bucur ca mi-am spus parerea, si ca am incercat sa te ajut:X:X:*, imi place foarte mult poza ta de profil:X:X, si sper sa ne mai vedem si pe la alte intrebari sau raspunsuri:X:* pupici!:X si mia parut bine!:p :X:X:X:X:*
Ramonelle întreabă:
DakotaRoyse întreabă: