Salut!
Off,esti pusa intr-o situatie cam dificila din pacate. Dificile prietene mai ai..Pai trebuie sa iei atitudine,nu le poti lasa sa te faca sa inebunesti. Vorbeste-le,spune-le ca iti este greu sa faci si ce vor ele si ce vrei tu,spune-le ca nu totul se rezuma la ele,ca mai esti si tu pe acolo,ca si tu ai o viata pe car vrei sa o traiesti,vrei sa o traiesti alaturi de prieteni distrandu-te nu certandu-te. Uite, poate, doar poate, unele nici nu merita atata osteneala, adica daca ea spune ca iti esti prietena adevarata si iti asunde secrete importante in continuu e clar ca ceva e in neregula.Deci,poate ar trebui sa faci si putina "curatenie", ai grija ce prieteni iti faci, alegeti-i cu grija.
Si nu uita, ai si tu o viata ce trebuie ingrijita, mai gandeste-te si la tine!
Succes!
De cele mai multe ori asa simt si eu si apropoo de ce a zis BiiaB am incercat sa le spun si tot asa fac, tin secrete fata de mine si cand se dau de gol si le prind cu minciuna ma simt ca naiba sau ele tot timpul sunt impreuna si se mai intalnesc fara sa stiu eu...chestia e ca se presupune ca toate suntem la fel de bune prietene insa eu nu vad lucrul acesta si de aceea m-am certat de multe ori cu ele, bine si eu sunt incapatanata rau si nu imi place sa las de la mine,dar ma consider o prietena buna si fidela dar asta-i viata nu ai ce sa faci,unele persoane nu se pot schimba, ca de exemplu nu am mai vorbit cu ele de o saptamana, ma deranjeaza dar daca pe ele nu eu ce sa le fac? nu stiu cat de grava e situatia la tine, incearca sa vorbesti si tu cu ele si daca nu se schimba ceva atunci, las-o balta
Daaa,de cate ori nu mi se intampla sa ma simt singura pe lume.Prietenii sunt trecatori :-J.Cauta si tu pe cineva care e disponibil in momentul respectiv, sau mai bine asculta muzica singura pe o banca mancand o inghetata, sau du-te acasa si te uita la un film, sau plimbati catelul, daca nu ai cumpara-ti unul.
Da,m-am simtit de multe ori singur.Atunci cand sunt cu cineva, ma simt singur, si cand sunt singur, ma simt ca si cum as fi cu cineva.In lumea asta nu tine nici un,, prieten'' la tine cu adevarat, decat familia.
Sa nu-ti pese de,, prietene'' care umbla ca pitipoancele prin mall. Pune intotdeauna accentul pe TINE, nu pe altii.