| bebitza a întrebat:

Ati simtit vreodata ca nu stiti ce sa faceti cu viata voastra?
ati avut de ales intre mai multe varinate insa sa nu fiti sigura de niciuna?
ce faci cand nimic din jurul tau nu iti da incredere sa mergi mai departe?

Răspuns Câştigător
| carmensytah a răspuns:

Fiecare dintre noi avem momente in care nu stim ce sa facem si nici ce decizie sa luam, sfatul meu pentru tine:analizeaza fiecare varianta foarte bine si alege aceea varianta care nu raneste pe cei de linga tine si in primul rind gindeste cu mintea si inima, fii sincera cu tine, pentru ca doar tu stii exact ce-ti doresti in viata, vorbeste cu mama ta despre problemele tale, pentru ca mama intotdeauna te va sprijini, invata sa ai incredere in tine si parintii tai, adolescenta e o perioada grea cu multe intrebari, frustrari, neincredere, intotdeauna va exista cineva sa te ajute sa poti sa mergi mai departe, nu dispera, toti am trecut prin adolscenta si am reusit sa depasim aceasta perioada, orice decizie vei lua sa o iei in asa fel ca mai tirziu sa nu regreti prea mult, fii tare, te pup.

8 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Da...sad

Nu suport minciunile, si uneori cand mi se intampla sa fiu tradata imi place sa ma izolez 1ora 2-3...ascult muzica la casti, ma inchid in camera...

| Emeraude a răspuns:

Pai, raspunsul e intotdeauna in inima, simturile si gandirile tale. Tu decizi ce-i cel mai bine pentru tine. Pui toate variantele in balanta, apreciezi avantajele si dezavantajele si iti dai seama care e mai convenabila atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.
Cnad nimic din jurul tau nu-ti da incredere sa mergi mai departe, te bazezi pe instinct, faci ce-ti dicteaza inima...chiar daca nu intotdeauna alegem varianta potrivita, invatam ceva din experiente.Acum, nu stiu la ce te referi tu, dar important este sa discerni cand iti alegi un drum...succes mult!

| Kassandra1408 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te uiti la The Secret. Si sa ai mai multa incredere in tine - nu baga in seama toti ratatii si nu te mai compara cu altii. Analizeaza bine variantele si daca chiar nu iti convin, gaseste altele - viata merita sa fie traita din plin, nu avem timp de griji si suparari :*

| emy_8408 a răspuns:

Nu trebuie sa iti dea nimeni si nimic incredere in tine, trebuie sa ai incredere doar in tine si daca tu esti sigura pe tine nu trebuie sa te dea nimeni inapoi de la deciziile pe care le-ai luat chiar daca gresesti nu are nimic, pentru ca din greseli invatam.
Si mai era o vorba care suna cam asa:
"Marea arta a vietii, nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data, cand cazi."
happy

| tim a răspuns:

Mereu mereeeeu! ce fac? o iau de la capat, nu ma dau batut, noi provocari, noi intamplari, si viata merge mai departe! razi mereu si asa nu-ti va fi greu!

| misiik a răspuns:

Depinde de starea sufleteasca si ce doresti sa faci in viata, sa nu te abati de la drumul pe care l-ai ales, sa fii stapana pe sine, incredere cum se spune, sa iti ei viata in propiile maini.In primul rand trebuie sa ai credinta si multa rabdare.Cu cat obti mai greu cu atat va dainui in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cineva acolo sus te iubeste!

Si mie si tuturor poate l`i s`a intamplat asta. Ai incredere in tine, gandeste`te atunci cand trebuie sa alegi si la viitor. Eu acum sunt cam la fel, ma cam "zbat" parca straight face si am zis decat sa inot inpotriva curentului mai bine sa ma las putin purtata, sa vad unde ma "duce".straight face si.

Zambeste, maine va fi si mai rau; d

| sero a răspuns:

Da.am avut niste probleme la mate si erau mai multe variante si nu stiam pe care sa o aleg si am trecut mai departe