Parca-as vorbi cu mine in oglinda acum semeni ff mult cu mine, crede-ma .Si eu sunt timida, daa.Dar eu nu ma las influentata de cei din jurul meu si de ideile lor.Ca sa scapi de timiditate e destul de greuu, sa stii! Nici eu nu am scapat de ea pe deplin.In primul rand, fa-ti curaj si vorbeste cu cei din jur cand nu sunt ocupati cu altceva ( ca nu te mananca ).Pt a te integra trebuie in primul rand sa te imprietenesti cu colegii, sa-i ajuti la nevoie, sa le dai sfaturi, etc.
P.S. nu trebuie sa-ti faci atatea griji despre ce cred cei din jurul tau. Fii tu insuti si alege tu ce e bine sa faci in viata si ce nu! Daca esti ignorata de pers din jurul tau, nu-i nimic! Si eu patesc asta, chiar de multe ori. Dar asteapta putin si vei gasi si u prieteni adevarati care iti dau sfaturi bune si te considera cea mai buna prietena! Si inca ceva : Nu e bine sa fumezi! Sa le spui asta colegilor tai.si daca te ignora, pur si simplu lasa-i in pace.si cei care nu arata ca au caracter trebuie sa si-l caute in inima lor si-l vor gasi.si nu vor depinde doar de altii.
anonim_4396 întreabă: