| me_5148 a întrebat:

Ati simtit vreodata ca va e frica de singuratate, de moarte sau de imbatranire?

Răspuns Câştigător
| narcis13 a răspuns:

Da, am momente cand ma gandesc cu o anumita teama la faptul ca voi imbatrani(desi sunt foarte tanar-student), ca nu voi mai putea face tot ce doresc, nu voi avea aceeasi pofta de viata, energie sau voi fi cuprins de neputinta si inutilitate.Asta ma framanta cel mai mult in legatura cu batranetea-neputinta si sentimentul de inutilitate.
Ca imi voi aminti de copilaria mea, de tinerete si voi spune ca viata e nedreapta, ca anii au trecut mult prea repede, privindu-ma si privindu-i pe fostii mei colegi de liceu sau facultate, cum din tineri voiosi au devenit niste batranei ursuzi.Asta zic acum, dar timpul va demonstra daca am avut dreptate sau nu.Deocamdata imi traiesc tineretea big grin
De moarte ca efect fizic nu mi-e teama deloc, ceea ce ma asteapta dincolo de moarte ma nelinisteste, pentru ca nimeni nu s-a intors din morti sa zica cum e...
In ceea ce priveste singuratatea, n-o suport...

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu doar am simtit... mie chiar mi`e frica de singuratate, moarte si imbatranire.Ma tem de elestraight face.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De singuratate, nu - am sot, 5 copii, gineri, nurori, nepoti.
De moarte, nu - nimeni nu e nemuritor.
De imbatranire, nu - sunt etapele firesti ale vietii.

| cioko19 a răspuns:

De singuratate da.nu-mi place sa fiu singura niciodata. Fie ca e vorba de iubit, de prieteni, de familie, colegi.
De moarte. nu. pentru. o data si o data tot va veni momentul acela.
De imbatranire. nici de asta nu prea. pentru si imbatranirea va veni la un moment dat. doar ca vine prea repede.viata e prea scurta.
:*

| alexa a răspuns:

Da am simtit
si chiar mi. e frica
de singuratate pentru ca nu stiu daca.as putea sa traiesc fara prietenii mei, fara apropiati, fara familie...si nu ma refer la faptul ca sa stau departe de ei ci pur si simplu sa nu. i mai am langa me, sa ma ajute, sa ma sprijine in ceea ce fac
si de moarte mi. e tare frica pentru ca pretuiesc viata si mi se pare un dar minunat si ar trebui sa. i multumim mai des lui Dumnezeu k ne. a dat. o pentru ca una avem si nu ne vom mai intoarce pe acest pamant, in aceasta lume...numai gandul ma inspaimantacrying
si de imbattranire de asemenea mi. e frica pentru ca este aproape de moarte(daca am norocul sa traiesc mult) si pentru ca imi dau seama cat de repede a trecut totul, tineretea, zambetul de atunci, amintirile vor fii mai intense... si depinde atunci daca voi fii mandra de ceea ce.am realizat sau am trecut prin viata nestiutoare si nebucurandu.ma de ce mi s. a dat acest dar minunat numit VIATA

| Betty18 a răspuns:

De moarte sau de imbatranire nu, dar de singuratate da... uneori

succes

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Da.am avut o perioada care ma gandeam intruna la asta... dar din fericire a trecut si nu ma mai gandesc la asta... pur si simplu.traiesc viata big grin

| zuzumic a răspuns:

Da de fapt eu cand ma gandesc ma gandesc la frica de imbatranire singuratate si moarte in singuratate... cred ca poate fi cea mai trista parte din viata cuiva... de aceea vreau sa fac copii si sa am un sot :X ca sa nu imbatranesc singura si sa mor si sa magaseasca vecini cand am intrat deja in putrefactye pentru ca ii deranjeaza mirosu

Răspuns utilizator avertizat
| rebeca a răspuns:

De singuratate niciodata. Cel putin nu pana acum.De moarte mi-e teama doar sa nu fie dureroasa oricand ar veni iar de imbatranire putin, insa mai am ceva ani pana atunci.

| Anna_1499 a răspuns:

Cand eram mica plangeam toata noapte agandindu'ma ca o sa moara ai mei si o sa fiu singura straight face =]] si ca o sa dorm singurabig grinrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer... da... uneorii chiar mi-a doresc ma refer la moarte simt asta cand am impresia ca am picat jos ca lumea mea s-a pabusit...ca nu mai am nimic...sincer nu ai cum sa nu o simti cand in decurs d 3 4 luni iti pierzi iubita cu care ai fost un an si ceva...cand in cateva luni pierzi doua posturi bune de munca pe fondul "crizei" si cand dupa toate astea realizezi ca datorita muncii si datorita faptului ca nu ai mai avut timp liber sa socializezi cu prietenii realizezi srupefiat ca i-ai pierdut si pe ei...si atunci apare o intrebare:"ce ar fi daca as muri?"dar tot ceti da putere sa treci peste e experienta din urma si speranta ca va fi mai bine ca esti dator sa lupti cu incercarile vietii nu a te predai...ca sa-ti raspund direct la intrebar. a ma simt singur uneori mie teama ca moartea ma va gasi singur si mie teama ca batranetea ma va gasi la fel aici ma refer la faptul ca desi esti inconjurat d prieteni familie etc uneori d fapt nu-i recunosti t dezamagesc si realizezi cat d singur esti...va salut cu respect!

Întrebări similare