| SadForever a întrebat:

Ati simtit vreodata ca viata nu are niciun rost? Ca traim fara motiv, muncim si totul se termina, si toata munca nu a avut rost. Uneori simt ca ar fi fost ma simplu sa nu ma nasc.
Acum m-am certat cu mama ca nu fac nimic, pierd doar timpul si ies prin oras sa ma distrez...Ca ar trebui sa fac ceva util. Am teme de vacanta, am facut o parte si le voi termina, dar nu e suficient pentru ea. Oricum, ideea e ca am ajuns la o cearta foarte urata si acum cica nu ma mai avem ce discutastraight face Si nu ma mai lasa nicaierchatterbox Eu vreau sa ma distrez, acum cat e vara macarstraight face Pana la urma o viata avem dar ea nu intelege. Se cearta din orice, nu mai rezist! Simt ca innebunesc! O URASC!
Si nu imi ziceti ca scriu la nervi, ca nu o urasc de fapt pentru ca simt demult asta. Spuneti'mi ce sa fac sa imi revinstraight face Vreau sa am 18 ani sa plec dracu din casa astasad

Răspuns Câştigător
| cristina_3322 a răspuns:

Da am simtit ca viata nu are nici un rost.

Am trecut si eu prin asta...am zis si eu exact asa" Vreau sa am 18 ani sa plec dracu din casa asta". Acelasi motiv, mereu imi zice ca pierd timpul, sa fac ceva bun in casa, sa fac curat sa spal vase.Si am hotarat sa fac cum zice ea, sa spal sa fac alea alea, dar din fiecare cate putin, si mai lasam si la altu sa faca, dupa care plecam afara.De fiecare data vroiam sa stau cat mai mult afara, veneam in casa doar sa mananc, si plecam iar. O data ma pedepsit, dar am rezitat in casa si am plecat afara,"-saru`mana "si am inchis usa.si cand am vnt in casa nu mi-a zis nik.Si eu o urasc, si pe fratele meu si pe sora mea, pentru ca nu stiu sa se comporte frumos cu mine, eu mereu is in casa doar ca sa ii slugaresc pe ei. In fine.
Cum reusesc sa trec peste asta? Am fost invatata de prieteni sa tac sa inghit si sa nu plang de fata cu ei. ceea ce iti sugerez si tie.Presupun ca ai o prietena mai buna careia ii zici tot, cand vezi ca vine cu chef de panarama de la servici, punete in pat, sau scoate`ti prietena afara, sau du-te singura. Orice numai sa nu stai in calea ei.Raspunde cu Da si Nu cand esti intrebata, nu da multe detalii, fii nepasatoare, asa cum sunt si ei.Gandeste-te ca merita sa lupti sa inveti sa ajungi cineva ca sa te poti descurca in viata, si cand faci 18 ani sau dupa ce termini liceul sa pleci in alt oras la facultate sau eventual sa lucrezi undeva, numai sa nu mai fii langa ei.
Ai putea sa incerci sa ii faci toate poftele, pentru ca parintii niciodata nu se multumesc cu ce au, vor mai mult mai mult.is culmea. ei zic ca se gandesc la binele nostru, ceea ce e adevarat, dar avem nevoie de putina libertate mkr in vacanta. putin relax. Faci ce zice ea, faci curat tot ce e nevoie, dar cand e vorba de iesit afara i zici "uite stii ce e, eu te-am ajutat am facut curat, am mancat, acum ma duc sa iau aer"
Sper sa iti mearga.sa ai succes si iti zic ca nu esti singura care trece prin asta, mai tarziu iti vei da seama ca nicaieri nuui mai bine ca acasa. Daca vrei sa mai vb da un mesaj pe privat:* mi-ar face placerebig hug
Ai grija:*

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O urasti? Si cand va muri resentimentele iti vor bantui noptile.Nu vei avea odihna pentru ca nu exista dusman mai aprig decat cel din tine numit constiinta. Poate sa te bata, sa fie betiva, sa o culegi din baruri, sa fie parasuta tu te duci la ea si ii pupi mana pentru ca e mama ta.Intelegi ce inseamna acest cuvant? Il vei intelege perfect cand nu va mai fi.Nu-mi da dreptate. N-am nevoie. Dar iti vei aminti de astahappySi vei vrea sa dai timpul inapoi si o vei ruga sa te mai certe odata si cand tacerea va fi mereu raspunsul atunci ai sa intelegi

| Firefly a răspuns:

Crize adolescentine? laughingIti garantez ca in maxim 2 ani o sa razi de aceste probleme.Fiecare adolescenta se cearta cu parintii. E normal.Las-o pe mama ta sa se linisteasca, probabil amandoua ati spus chestii urate la nervi.
Esti la varsta la care nu realizezi ce viata frumoasa ai si crezi ca totul vine de la sine.Pentru tine e normal sa te distrezi, sa ai mereu bani de iesit in oras, crezi ca aceste lucruri vin singure. O sa inveti, ca fiecare lucru in viata asta se castiga. Daca vrei ca mama ta sa aiba mai multa incredere in tine, sa va intelegi mai bine si sa nu mai fie asa de intepata, incearca sa o intelegi si sa o ajuti din cand in cand.De exemplu:ofera-te sa o ajuti la treaba sau intr-o zi asteapt-o acasa cu mancarea facuta. Va fi foarte fericita. E foarte bine sa lucrati la relatia voastra, deoarece parintii sunt singurele persoane din lumea asta care iti ofera dragoste neconditionat si chiar daca mama ta e rea cu tine, nu inseamna ca nu te iubeste. Din contra: daca nu te iubea, nu ii pasa de tine si te lasa in pace.Probabil vrea sa fii mai responsabila.
Intre timp, nu pune la suflet ce iti zice, mergi mai departe si nu te lasa invinsa de niste cuvinte.

| UninspiredName a răspuns:

Da... exact asa ma simt si eu si chiar nu ai ce sa faci, eu pur si simplu ma supun tuturor cerintelor pe care le au ca sa scap de gura lor si sa ma lase afara ca mai e putin din vacanta si o traiesc la maxim cu bautura si chestii da fara sa se prinda parintii.traiesc fiecare clipa cu pr si ma simt f naspa cand e plictiseala in grup asa ca inventez eu ceva :d nu ai ce altceva sa faci.

| M3lania a răspuns:

Cred ca oricine a avut in viata lui momente mai nefericite, cand s-a simtit singur si neputincios. Faptul ca te certi cu mama ta nu este ceva nemaintalnit.Si eu ma cert cu mama mea cred ca zilnic si din orice.Nu sunt certuri foarte grave si toate trec repede cu toate astea o iubesc foarte mult. E cea mai importanta persoana din viata mea. Un copil n-ar trebui sa ii poarte mamei lui sentimentul de ura, ci cel de dragoste.Sunt sigura ca nu simti asta pentru mama ta cu adevarat si ca in sufletelul tau ai macar un gram de iubire pentru ea. Ea este persoana care ti-a dat viata, s-a chinuit cu tine, te-a ingrijit atata timp, iar acum cand esti mai mare vrea sa te aiba aproape sa o ajuti, sa o respecti, sa ii arati ca o iubesti, sa va intelegeti.Mai lasa de la tine, intr-o zi ajut-o la treburile casnice, intr-o zi iesi in oras, intr-o zi faci teme si tot asa...Sunt sigura ca veti ajunge la un punc comun.Succes!:*

| Genius8 a răspuns:

Frumoasa si eu am fost exact in aceeasi situatie. stiu cum e. dar uite ca sa va impacati incearca si u seara sai spui mami hai sa mai vb si noi ca intre fete. asta nu inseamna ca ii spui tot doar ce crezi u ca e bine si trebuie sa afle. si iti mai spune si ea din tineretea ei. mamele adora sa faca asta cel putin a mea asa e.si nu te gandi ca atunci cand faci 18 ani pleci de langa parinti. gandeste-te un pic. gandeste ca ea ar fi moarta. ce ai face fara ea? sau gandeste la copii orfani care nici macar nu are cine sai astepte cand vin de la scoala sau sa le dea un sfat. te rog sa te mai gandesti. si in plus toate mamele aau o perioada de criza dar le trece. fundita?

| AshliyEliza96 a răspuns:

Eu as spune sa faci ce zice ea un timp de o jum de zi, chiar daca va fi greu. apoi ii spui asa: mama, te-am ajutat la ce ai avut nevoie, acum e randul tau sa o faci; drept rasplata tr lasa-ma sa ies cu fetele, tr muuuulllltttt.promit ca nu stau mult. eu asa o conving pe mama mea si mereu reusesc.
si sper ca vei reusi si tu;

succes!

| Larisa_4465 a răspuns:

Poate asta e o urasti pe moment insa parintii asa sunt asa fac atunci cand tin la copii lor incearca sa i invete sa faca de toate, vor sa i vada ca sunt utili ...etc iti spun ca vei aprecia mai traziu ce face ea acum sau dac ai fi in locul meu cu siguranta ai aprecia pentru ca eu am crescut in mare parte fara parinti, intr adevar bucura te distreaza te ca viata e una dar combiina le fa i si ei pe plac in asa fekl incat sa fie bine, gandeste te ca ea spala face mancare nu e deloc usor tu esti cadol ei dupa o zi stresanta si obositoare:*te pup sper sa ti fie de folos parerea mea