| IDE a întrebat:

Ati simtit vreodata ca vreti sa muriti? (daca da dc?) FUNDA pentru cel mai bun motiv

Răspuns Câştigător
| EmonicaLaura a răspuns:

Hey!
Da,am simtit.Am simtit atunci cand m-am despartit de prietenul meu.Eram indragostita nebuneste de el, si atunci cand am aflat eram la scoala, mai aveam un pic si lesinam.Doua saptamani dupa despartire am vrut sa mor.Nu mai suportam faptul ca ne-am despartit.Ca sa nu ma mai gandesc la asta,la despartire,incepusem sa ma tai cu compasul, dar imi faceam numai mici zgarieturi, care erau totusi foarte dureroase.De la ele am capatat porecla Emonica de la prieteni laughing).
Si acum am acest sentiment.Persoana pe care nu o plac, ci o iubesc,(si sunt cu acea persoana) ma ignora complet.Imi vine sa mooor! Sper sa trec peste asta si nu imi doresc ca nimeni sa treaca prin asa ceva!winking

4 răspunsuri:
| Elenna219 a răspuns:

Da am simtit dar mi-a trecut pana la urma.Am simtit asta cand mi s-a intamplat cel mai stanjenitor lucru din viata mea...

| mistamc a răspuns:

In ultimul timp am avut foarte multe probleme. sunt la cel mai greu liceu din judet, e foarte greu si pe langa asta am si cateva prbleme in familie, sunt o persoana sensibila, pun foarte repede la suflet orice.

| porto89 a răspuns:

Nu am simtit in viata mea ca vreau sa mor si crede-ma am suferit enorm.e cea mai mare prostie sa vrei sa mori

| LidEle a răspuns:

Sincera sa fiu mi se intampla asta destul de des din pacate.Eu consider ca aceasta dorinta este cauzata de certurile cu parintii si faptul ca ei nu au incredere in mine.Desi uneori acestea pot veni din cauza unei suferinte in dragoste sau pierderea unei persoane foarte dragi.