| ViVi a întrebat:

Ati stiut prima data sa sarutati sau totul s-a petrecut din instincthappy

24 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Din instinct...Bafta!

by Psihoyounger

| inna a răspuns:

Din instinct ...trebuie ca el era si un pic mai experimentat ca mine..eh eram si eu mica laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Din pacate nu am stiut, dar am invatat, totul in viata se invata, numai daca vrei nu inveti.

| Farcas a răspuns:

Din instinct.eram la el acasa, cu toate ca nu era primul meu prieten, nu ma mai sarutasem niciodata pana atunci, frenchbig grin
Dar a mers totul foarte bine, ba chiar mi-a spus ca stiu saruta foarte frumos si finhee hee

| yanny`s a răspuns:

Totul vine de la sinebatting eyelashessmugsmug
iti lasi imaginatia sa zboareeeesmugsmug

| Encore a răspuns:

E ceva de la sine, vine de la sine nu trebuie sa inveti sau altceva...

| kitty_8919 a răspuns:

Din instinct nu aveam de undes sa stiu daca a fost prima data

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Din instinct, ca oricum daca pregatesti in minte toate detaliile, cu siguranta nu se va intampla asa cu l-ai gandit.

| alle529 a răspuns:

Prima data cand am avut un prietenhee hee trebuia sa ma duc acasa si el la fel si m`am gandit ca daca il sarut si nu sarut bine si tot felul`laughing dapoi am mai vorbit ce`am mai vorbit si ne-am sarutat si fiind prima oara mi-am adus aminte cum am vazut la TVlaughinglaughing si am incercat .chiar ne`o iesit la amandoi. o fost un sarut dulce si foarte placut.Primu` sarut nu se uitahappy!

| diavolitza a răspuns:

Oh god. prima data am fost sarutata nu am sarutaa oh go on apoi am priceput miscarea big grin

| julliano a răspuns:

Din reflex happy Dar chiar daca era prima oara, parca stiam sa sarut de cand e lumea laughing)

| cutza a răspuns:

Cred ca instinct caci cind m-am trezit deja eram la jumate de sarut ...si a fost placut!big grin

| nmn a răspuns:

Doamnee, cand ma gandesc... aveam 15 ani, in momentul in care respectivul baiat a inceput sa ma sarute nu ma gandeam decat la faptul ca nu imi place absolut deloc, nu aveam eu experienta, dar baiatul ala e clar ca nu saruta asa fin si dulce cum m-as fi asteptat eu, in ciuda acestui lucru relatia noastra a durat destul de mult,... a2a zi nu ne-am mai intalnithee hee

| ina129 a răspuns:

E ceva de la sine rimul sarut a fost tare love struck desii nici unul din noi nu mai sarutase a fost f bine .inchide ochii si lasa lucrurile de la sine .va fi binewinking

| madie a răspuns:

Instinct, sigur. E de-ajuns sa te lasi purtata de val. Dragut sentiment!

| alabala_4392 a răspuns:

Pai daca era primul de unde era sa stiu. Din instinct (cu toate ca instinctul meu a cam dat greslaughing)

| BuMeRaNg a răspuns:

Eu nu mam sarutat pana acum.crying...nasol rau... dar las ca am timp ca de abia am 14 ani.laughing...

| sissy a răspuns:

Nu ai nevoie de lectii pentru astalaughinglaughinglaughing totul vine de la sine...Va priviti si te apropii fara sa iti dai seama si il/o saruti, o sa vina de la sine iti zic eu ca stii si uwinking. Toata lumea stiehee hee in felul lorhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Basic instinct"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

la mine a fost de cacaua rau de tot! aveam 14 anisori si am jucat tabinet pe porunci si o fata a primit porunca sa ma sarute! ea avea 17 ani, mai dragilor unde nu ma ia, matauza dracului, de cap si-mi infige o limboaca-n gura de mi-a ajuns in git! m-am speriat al dracului de tare si am fugit ca am crezut ca vrea sa-mi manince omuletu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pppff...partenerul tot incerka si eu ma tot fereamlaughingdar apoi cand s-a apropiat de mine i-am dat drumul m-am last dusa de val...:X

| Ioana_2005 a răspuns:

Nimeni nu se naste invatat happy
Totul vine de la sine.
Lucrurile trebuie lasate sa decurga de la sine big grin
Good luck

| doareu_6634 a răspuns:

Pur si simplu din instinct... era ceva asa care te facea maestru fara sa-mi dau seama ma simteam ca si cum nu se intampla pentru prima data ci parca eram la al1000lea sarut

| blondy a răspuns:

Totul s-a petrecut din instinct logic... e am mai fost si ajutat de el big grin

Întrebări similare