Din instinct ...trebuie ca el era si un pic mai experimentat ca mine..eh eram si eu mica
Din pacate nu am stiut, dar am invatat, totul in viata se invata, numai daca vrei nu inveti.
Din instinct.eram la el acasa, cu toate ca nu era primul meu prieten, nu ma mai sarutasem niciodata pana atunci, french
Dar a mers totul foarte bine, ba chiar mi-a spus ca stiu saruta foarte frumos si fin
Din instinct, ca oricum daca pregatesti in minte toate detaliile, cu siguranta nu se va intampla asa cu l-ai gandit.
Prima data cand am avut un prieten trebuia sa ma duc acasa si el la fel si m`am gandit ca daca il sarut si nu sarut bine si tot felul` dapoi am mai vorbit ce`am mai vorbit si ne-am sarutat si fiind prima oara mi-am adus aminte cum am vazut la TV si am incercat .chiar ne`o iesit la amandoi. o fost un sarut dulce si foarte placut.Primu` sarut nu se uita!
Din reflex Dar chiar daca era prima oara, parca stiam sa sarut de cand e lumea )
Cred ca instinct caci cind m-am trezit deja eram la jumate de sarut ...si a fost placut!
Doamnee, cand ma gandesc... aveam 15 ani, in momentul in care respectivul baiat a inceput sa ma sarute nu ma gandeam decat la faptul ca nu imi place absolut deloc, nu aveam eu experienta, dar baiatul ala e clar ca nu saruta asa fin si dulce cum m-as fi asteptat eu, in ciuda acestui lucru relatia noastra a durat destul de mult,... a2a zi nu ne-am mai intalnit
E ceva de la sine rimul sarut a fost tare desii nici unul din noi nu mai sarutase a fost f bine .inchide ochii si lasa lucrurile de la sine .va fi bine
Pai daca era primul de unde era sa stiu. Din instinct (cu toate ca instinctul meu a cam dat gres)
Eu nu mam sarutat pana acum....nasol rau... dar las ca am timp ca de abia am 14 ani....
Nu ai nevoie de lectii pentru asta totul vine de la sine...Va priviti si te apropii fara sa iti dai seama si il/o saruti, o sa vina de la sine iti zic eu ca stii si u. Toata lumea stie in felul lor.
la mine a fost de cacaua rau de tot! aveam 14 anisori si am jucat tabinet pe porunci si o fata a primit porunca sa ma sarute! ea avea 17 ani, mai dragilor unde nu ma ia, matauza dracului, de cap si-mi infige o limboaca-n gura de mi-a ajuns in git! m-am speriat al dracului de tare si am fugit ca am crezut ca vrea sa-mi manince omuletu!
Nimeni nu se naste invatat
Totul vine de la sine.
Lucrurile trebuie lasate sa decurga de la sine
Good luck
Pur si simplu din instinct... era ceva asa care te facea maestru fara sa-mi dau seama ma simteam ca si cum nu se intampla pentru prima data ci parca eram la al1000lea sarut
xBELLAx întreabă: