Sincer in momentul de fata sunt prea dezamagita pentru a vorbi despre dragoste sper sa fi trai macar o particica din adevarata iubire...
mi-a placut foarte mult the notebook cred ca e cel imi frumos film de dragoste!
Eu consider ca inca o traiesc...nu e ca in filmele acestea, dar e ca in filmul meu
. sunt sigura ca si voi ve-ti avea propriul''film''. daca nu l-ati avut, si ve-ti mai avea.(mersi de filme o sa le vad.!)
Is superbe filmele
le-am vazut si eu
sunt o multime de filme din astea pe file list
A walk to remember e superb.:X Si eu am plans.
Da, am trait si inca o traiesc. :X
Merci, Dorutza.
Se comporta cum stie el mai bine. Nu pot sa il compar cu nimeni. El ma face fericita asa cum e. tu ce ne poti spune? Ai trait / traiesti o iubire adevarata?
A walk to remember
If only
notebook
sunt superbe...la amandoua am plansmerita vazute.
Eu cred ca iubirea adevarata este doar o data in viata, este cea mai puternica iubire, este atunci cand vei ramane alaturi toata viata cu persoana iubita.
Si chiar daca acum trec pritr-o perioada foarte grea pentru mine...{ceea ce nu pot spune aici daca doresti sa afli poti sa ma contactezi pe privat}pot sa vorbesc despre iubire, este sentimentul care iti da aripi si care simti ca zbori, pentru mine este cel mai minunat
Diana, Ma bucur asa de tare pentru tine! Se comporta, prietenul tau, asa cum se comporta Landon?(Hey, constientizez ca e un film:X)
Mm DRaga mea Diana,
Eh, eu nu am simtit inca, dar sper din suflet sa gasesc pe cineva asa...cum vrem noi feteleAm doar 12 ani
Nu stiu de ce, dar ma fac sa plang si ma fascineaza; pentru ca imi este frica ca nu voi intalni pe cineva care sa ma iubeasca si sa traiesc o poveste de drgaoste asa cum a fost in ''The Notebook'' Dar stii,, imi este frica ca nu mai exista Oh doamne a sa nu mai vorbim ca vreau sa ma fac atritaIti dai seama, cate ''povesti de dragoste'' o sa traiesc
M mmda cam tot ce imi doresc este sa ma ''lansez'' in Alta tara (Anglia sau America) Tu, Diana ce iti doresti?
Am sa ma uit la ele mai stiu eu unul 3 Metri Sopra Il Cielo mie mi-a placut foarte mult merita vazut