| NarcisSistul a întrebat:

Ati urmarit telenovela "Fara sani nu exista paradis"?happy Cum se termina? :*

8 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Catalina se sinucide.
Se deghizeaza in Jessica si cineva(cred ca ala negru, nu imi amintesc cum il cheama) e pus de Catalina sa o omoare pe Jessica, pentru ce i-a facut Jessica Catalinei. Dar Catalina hotaraste sa isi ia viata, asa ca se deghizeaza ea in Jessica si e impuscata de negru.

| traficanta a răspuns:

Pai Catalina pune pe cineva sa o omoare, deghizata fiind in Jessica.Si il pune pe Pelambre, banuiesc ca era bodyguard`ul ei, si apoi realizeaza si ala ca era Catalina.Ma-sa ramane cu Alberto ala sau cum l`o chema, fiind insarcinata si aia, si de restul` nu mai stiu.

| Pupily92 a răspuns:

Se termina misto...

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Acuma Catalina(superba fata doamne faina-i)joaca in Saracii tineri bogati super telenovela in fiecare zi ca si camelonii de la 19 30big grin

| Anna98Anna a răspuns:

Buna! Telenovela se termina ca catalina afla ca jessica a tradat-o si ii spune unui prieten de-al ei ca o s-o cheme la o cafenea pe jessica si atunci sa o impuste dar de fapt catalina s-a costumat in jessica si pe ea a omarat-o ala pentru ca credea ca e jessica.Final trist.

| BassHunter13 a răspuns:

Cel mai important moment! ca nu cred ca intelegi ceva din comentarile de mai jos! sper sa iti fie de folos

http://www.youtube.com/watch?v=LVH7mkXr1pA

Răspuns utilizator avertizat
| linda_3945 a răspuns:

Poti sa vezi si u finalu p yutube! cata la pus p pelambre sa o ukida p jesika dar in loku sa o sune p jesika si sai intinda o capkana asa cum planuise cu pelambre s-a dus ea si a fost ukisa inainte sa moara a scris p o carte ca exista mentira sin senos ai paraiso ( adica si fara sanii exista paradis)

Întrebări similare