Eu mi-am dat seama ca aceasta tara e de **** de foarte mult timp, nu pot sa fac altceva decat sa astept sa mai cresc si sa plec de aici pisamas pe ei de lesinati ordinari.
O sa spun doar atat cu toate ca pot scrie vreo 200 de randuri.
Masinile provoaca mi de morti anual si pe deasupra si polueaza, de ce nu se interzic? de ce nimeni nu face o campanie cu asta? fiindca nu mai poate baiatu sa umble cu 200km\h cu BMW-u.
Pur si simplu trebuie sa ai o gandire bolnava sa fi de acord cu eutanasierea cainilor, zice lumea ca orasele au fost creeate de om, dar pamantu a fost creeat de Dumnezeu, iar animalele au fost primele pe pamant.
Zice lumea ca era copilul pe afara si l-a muscat un caine, pai de ce pizd* matii sa lasi copilul nesupravegheat afara? Parintii ar trebui dusi la inchisoare pentru nesupraveghere.
Stiati ca anual, in Romania mor 5.000 de oameni din cauza cainilor si maxim 20 din cauza cainilor maidanezi? Care e mai important?
Fumatu omoara anual 33.000 de oameni de ce nu le interzice? Pentru ca nu mai pot scoate profit.
Zilnic mor copii in ape de ce nu se astupa raurile?
Da asta-i viata mi-am dat seama de mult da de geaba judecam ca pana la urma toti ajungem ori in iad ori in rai si fiecare dupa ce a facut.
tomabogdan întreabă: