Poate au un stil al lor dar niciodata nu as privi exteriorul ...pentru ca se poate schimba oricand.
Au probleme cu societatea asta daca nu stiu cum trebuie sa se adapteze populatiei, dar unele sunt imbracate de par niste dive vrand sa atraga mult atentia disperatiilor si cine e nebun dupa ele se tine intruna mironosit.
Știi, cineva zicea odată să nu judecăm după aparențe.
Oricum s-ar îmbrăca, s-ar tunde s-au s-ar stila, indiferent că e fată sau băiat, ceea ce este important este că e om.
Mai e o vorbă care spune că nu haina îl face pe om, așa că privește dincolo de aparențe ca să descoperi adevăratul om ce se ascunde într-o costumație hilară sau pur și simplu, diferită.
Da am vazut si cunosc.Pai mie mi se parfoarte baietoase.Imi este mila de ele un pic ...adica poate au o problema fizica sau psihica si tot timpul ma gandesc ce vor fii ele in viitor? ce baiar ar gasi... unul care se imbraca in fata.De oicei sportivele sunt mai baietoare la imbracainte dar poate fi si caracterul si personalitatea. Funda?
Nu sunt mama Omida și nici nu m-am uitat peste profilul tău decât după ce ai încercat să fi „inteligentă", așa se explică totul.
Apropo, printre atâtea paranteze îți lipsește un „m" care schimbă sensul unei propoziții.
Și e ultimul comentariu, refuz să mă cobor la un nivel sub 0.
Nu tu decizi daca are sau nu un raspuns folositor ...ci Bluedox.
In plus anii poti sa ii pui la misto nu ai de unde sa stii ce vrsta are ea \el si nici ea nu are de unde sa stie ce varsa ai tu.
Și tu de ce a trebuit să îmi spui asta fără să te întrebe nimeni?
Crezi că nu am creier să gândesc de unul singur sau?
Ironie se numește, ai auzit de acest cuvânt?
Pai tu de ce a trebuit sa-i scrii lui ..Bris fara sa te intrebe nimeni?
Da.ei bine nu prea ti-a reusit...te-ai abatut de la subiect.Ce are de aface disperarea ei dupa funzi si scrierea incorecta cu anul pus la misto?
Mă exasperează „bla bla bla. Funda?"
Dar ție de ce ți-ar păsa?
Poate pe TPU ai un nivel mai avansat decat ea dar in realitate u ai de unde sti.
Vreau doar sa inteleg de ce va certati? puteai sa treci peste.ce crezi ca eu nu am intalnit destui prosti care nu stiu cum au dat de TPU!
intodeauna am incercat nu nu le bag in seama raspunsurile si intrebarile si sa trec peste, pentru ca nu ma afecteaza cu nimic daca nu ini convine ceva intr-un site sau aici e ca si cum ai fi intr-o viata virtuala.Nu ai de unte sti ce om este in realitate poate a dat raspunsul la patjocora.
Daca te exaspereaza nu mai citi si gata
As putea sa intreb tu cu cine ti in toata cearta asta?
Cu niciunul si chiar daca as tine cu unul dintre voi celalalt s-ar revolta importiva mea asa ca...
Da am vazut si sincer nu mi se pare ceva rau daca ele se simt bine asa nu cred ca trebuie neaparat sa le placa altora. Cine te place te place asa cum esti .
O sa fie amuzant atunci cand Bluedox o sa vada ca mai majoritatea raspunsurilor sunt conersationaleSi te-as ruga bluedox sa spui care dintre cei doi certareti au creptate ...doar ce intrebarea ta )