L-am vazut, e super, m-a emotionat si m-a pus pe ganduri! Efecte speciale super! La un moment(cand fugeala ala dupa avion)eram sigura ca va prinde avionul dar era punctul culminant si eu era super stresata!
Foarte multe efecte speciale. foarte reusit. la un moment dat am inceput sa plang, e excelent. dar ma intreb daca intr-adevar asa se va intampla.
Buna!
Da, l-am vazut. Mi s-a parut foarte interesant :X. Ti-l recomand daca nu l-ai vazut.
L-am vazut si mi-a placut doar ca am fost putin dezamagita.cand am vazut trailerul prima data mi s-a parut super captivant si imediat am cautat sa downloadez filmul. m-am uitat mi-a placut dar nu atat de mult pe cat as fi sperat
succes
Da si e supeeer, este foerte reusit
am auzit ca astia din america vor sa il interzica ca cica sperie lumea degeaba cu sfarsitul lumii
L-am vazut acum o saptamana si vreau sa spun ca am ramas socata si nu vreau sa se intample asa ceva. Sincer daca o sa se intampla ( doamne fereste :O ) as vrea sa fiu printre cei de pe vas - cine nu si-ar dori. Dar chiar vroiam sa vad ce se intampla dupa aia. ( in film )
Da l-am vizionat la cinema si pot spune ca este un film captivant, care iti da multe emotii.Este reusit si a avut succes.Cred ca merita vazut!
El este foarte aventuros si spectaculos. Te poate speria, dar iti face placere sa il vezi.Iti spun este foarte de treaba filmul.
Cel mai stupid film posibil... tipic american (
pacat.imi placea mult john cusack
in afara de efectele speciale. dezamagitor 2/10