Atitudine, intelect, carisma... Poți sa arăți bine și totuși persoanele sa te respinga. Nici haina nu face pe om.
Am cunoscut: nu era frumoasă însă știa să se pună în valoare, se simțea bine în pielea ei, nu urma trendurile în modă, era originală, atrăgea atenția oriunde mergea dar o și menținea fiindcă era inteligentă și cultă și putea vorbi despre orice cu oricine, oamenii o urmau în mod natural indiferent ce făcea. Și, pe lângă toate aceste calități care pot fi numite avea și acel je ne sais quoi pe care îl au în general persoanele carismatice. Din fericire e o persoană de treabă și n-are gânduri de dominare a lumii (în general toți dictatorii sunt carismatici, la fel și sociopații, criminalii în serie)
Da, am cunoscut o astfel de persoana. Se insenina incaperea in care intra. Ce era special la ea? Cu siguranta cauza acestui efect nu era aspectul fizic desi era o fata draguta. Ceea ce o facea o prezenta placuta era zambetul ei. Cand intra la mine in birou zambea si avea bucurie in glas de parca intalnirea cu mine o facea fericita. Ma intreba cum mi-a trecut ziua si avea empatie si incurajari la orice problema de-a mea. Era de partea mea in orice imprejurare.
Deci in principiu astea sunt importante: zambetul, bucuria, interesul fata de problemele altora si empatia.
anonim_4396 întreabă:
deadeutzaaaaaaa întreabă:
morphineeboy întreabă: