| kiska a întrebat:

...ati vorbit 2 luni pe net...si ati hotarit sa eshitzi sa va vedetzi...
vatzi intilnit...si ati dikutat putin, si nu mai stii ce intrebari sai puinetzi baiatului... ce faceti atunci?
ce mai ziceti? ce intrebari mai punetzi?(luind in konsideratzie ca deja stii praktik tot de el... ca ati komunikat pe net 2 luni...)

10 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Nu iti ajunge o viata ca sa stii TOTUL despre o persoana! Dar pentru lucrurile principale despre el iti ajunge sa le stii o viata...intr-o comunicatie nu numai intrebarile sunt principalele. puteti sa discutati si despre diferite lucruri.despre scoala, vacanta sau viata de zi cu zi, ceva care sa emotioneze o comunicatie. daca vorbiti despre ceva emotionant si tu incepi discutia baiatul va incepe sa ii placa de tine, te va considera (nu stiu cum sa iti explic)... o fata deschisa in orice conversatie.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stai ca nu pricep...
Tu vrei sa te intalnesti sa cunosti un baiat face2face sau il aduci la un interogatoriu?
Tu intalneste-te cu el fara emotii, gasiti voi ce discuta.
Oricum, el a acceptat? Eu nu m-as intalni cu o fata care stalceste limba romana.

Spor!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stai ca nu pricep...
Tu vrei sa te intalnesti sa cunosti un baiat face2face sau il aduci la un interogatoriu ?
Tu intalneste-te cu el fara emotii, gasiti voi ce discuta.
Oricum, el a acceptat? Eu nu m-as intalni cu o fata care stalceste limba romana.

Spor !

mlm
| mlm a răspuns:

Vei gasi cu siguranta ce sa ai spui, important acum este sa va cunoasteti, apoi cu siguranta veti avea foarte multe de povestit.Bafta multa si noroc.

| Diav0la a răspuns:

In primul rand draga mea renunta sa mai dai cu limba romana de toti boschetii! In al doilea rand, dupa cativa ani buni in care vei castiga experienta de viata vei ajunge la concluzia ca nu iti ajunge o viata sa cunosti o persoana! Bafta!

| IuliaWosster a răspuns:

WooooW... tu chiar nu ai fost la scoala? de vorbesti asa stricat? te crezi schmechera daca scrii asa? in fine.
In primul rand ramani relaxata. niciodata nu sti indeajusn despre o persoana. si daca baiatul de place cu adevarat va cauta motive de discutiehappy.

| turtl3 a răspuns:

Nu ii iei un interviu, discuti cu el. Ai putea sa aprofundezi anumite aspecte pe care le stii despre el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wooow! unde ai invatat draguto sa scrii asa?
si la scoala tot asa scrii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar nu mai ai sa ii pui intrebari, dar intr-o discutie numai intrebari trebuiesc puse? Vorbeste deschis cu el, cere-i un sfat, arata-i ca ai incredere in el si purtati si voi o discutie de parca va cunoasteti de ani de zile ca doar ai zis ca sti totul despre el(desi ma indoiesc). Propune-i o intalnire cu mai multi amici ca sa iti cunoasca prietenii si cu ocazia asta ii cunosti si tu pe ai lui.Crede-ma ca mai aveti multe de aflat unul despre altul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacaa stii tot despre el de ce sa mai intrebi?
Mergetzi la un netcafe sau ceva de gen, ceretzi 2 pc-uri alaturate si komunicatzi acolo. unul cu altul.
Sau... cand sunteti impreuna incerkatzi sa vorbitzi cum scrii.