| ViVi a întrebat:

Atunci cand cineva te jigneste cu reactionezi? esti indiferent/a sau pur si simplu ii injuri sau ii batilaughing ...eu cred ca cel mai bine e sa fii indiferent chiar daca te doare si te gandesti toata ziua la cea ti-a spussad

Răspuns Câştigător
| mircea a răspuns:

Toti avem tendinta de a riposta pentru ca din interior apare o reactie adversa in asfel de cazuri. Cine poate sa-si pasteze sangele rece, poate sa aprecieze calitatea jignirii, cam asa, dupa caz :
1. Vai, ce subtil sunteti!
2. Scuzati! Puteti sa repetati, nu am fost atent...
3. Multumesc, asemenea!
4. Vorbiti cu mine?
5. Va multumesc. Ce spirit de observatie aveti!
Chestia cu indiferenta produce rani care cu timpul se acutizeaza prin repetare. Este mai bine sa-i raspunzi cu o decenta ironie asta ca sa nu traiasca cu impresia ca este chiar de neluat in seama.

12 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Razbunarea e arma prostului!

| cioko19 a răspuns:

Da. danielbv are dreptate.
Este foarte importanta si starea pe care o avem.
De exemplu daca m-as fi trezit bine dimineata.nu cu fata la cearceaf. sigur as fi indiferenta.
Dar daca in ziua respectiva nu am nici un chef. atunci ii raspund cu aceeasi moneda tongue.
Depinde si in ce fel ma jigneste.happy

| marsy a răspuns:

Par a fi indiferenta. dar in adincul sufletului ma doare!

| MisterKat a răspuns:

Sunt indiferent, dar depinde si de starea pe care o am in respectiva zi. Acum sa fim sinceri, suntem oameni si ne mai
"iesim din pepeni" cand cineva ne injura...
O zi buna!
Daniel.

| Parintele a răspuns:

Cap in gura si s-a rezolvat.

| Andreeagen a răspuns:

Il intreb daca il pot ajuta cu ceva sau are vreo problema de lamurit cu mine si daca nu sunt in apele mele.Pazealaughing

| PauLa.M a răspuns:

Depinde cine ma jigneste, depinde si daca e prima oara la acea persoana cand o face, depinde si de starea pe care o am in acel moment.
CA daca este cel mai mare prost/a (consider eu) si e cam a 2 a, a 3 a oara si mai sunt si nervoasa. ori bataie televizata (blushing) ori i le spun inapoi si sanatate. Ca daca ii lasi se invata prost big grin

Dar daca imi e prieten si chiar daca o face in fieacre zi.(poate o face si la misto) consider ca e o gluma rad.si mai departe!
in fine.thinking intelegeti voi big grin

| Brigitta a răspuns:

Raman calma, ma gandesc un minut si ii raspund inteligent si acidbig grin
Nu injur, nu ma batlaughing Dar nu m-as putea controla daca cineva s-ar lua de mama mea...
Si nu ma gandesc la asta toata ziua, nu-mi fac rauhappy Incerc sa ma inveselesc si sa nu-i mai dau atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caut in primul rind sa vad daca e adevarat ce spune.Si daca da inseamna ca vorba a fost lansata exact cu scopul de a a ma enerva si, pentru ce as dansa cum ar cinta altul? Inca as cauta sa surprind mergind pe aceeasi directie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il bati

| ale_5909 a răspuns:

Trebuie sa fii indiferent/a desi ti greu sa fii asa

| tupu a răspuns:

Eu sunt jignita destul de des, si cateodata reactionez dar de multe ori sunt indiferenta... dar ma simt foarte prost deoarece nu prea ma iubesc... daca intelegi...cateodata pana si eu incep sa cred cai adevarat ce spun altii...De cele mai multe ori este vorba despre nasul meu(il am mare), dar nu-i nevoie sa mi se reaminteasca, cand eu de fapt ma privesc in fiecare zii in oglinda...si tiu foarte bine carei problema mea.Eu una nu mai SUPORT. NU MA SIMT BINE DELOC.