| Dmnfrst a întrebat:

Atunci când ești în paralezie în somn, poți închide ochii?

6 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule ferește să paralizezi in somn? Cum sa paralizezi in somn?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru 1onur):

Cauta paralizie in somn pe google. Gasesti milioane de povesti, articole stiintifice, e un subiect vast dezbatut in toate limbile pamantului. Informeaza-te inainte sa lasi comentarii din astea

| UnchiulRamiz a răspuns:

Da, poți. Am pățit de 2 ori recent.

| vatadezahar24 a răspuns:

Nu, nu poți închide ochii din moment ce nu poți sa miști mușchii.

| AndaAlexandra a răspuns:

Normal ar fi că dacă îi poți deschide, îi poți și închide.
Eu am experimentat asta de trei ori. A treia oară, după ce mă documentasem despre asta, am fost mai conștientă decât primele dăți. Am citit undeva că cei care au paralizie în somn, deschid ochii și văd tot felul de creaturi. Am zis să încerc și eu. Am deschis ochii dar cred că a fost doar o iluzie a creierului. Nu cred că i-am deschis cu adevărat.
Și așa ca un sfat - Ca să ieși din acea stare trebuie să te concentrezi pe un singur mușchi din corp, cum ar fi un deget de la mâini sau picioare.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Se poate sa ai halucinatii vizuale sau auditive. Eu le-am avut pe ambele. In ultima vreme, daca am paralizie in somn, la trezire aud ca ma striga cineva pe nume. Odata a fost asa real si clar incat am raspuns DA si cand am coborat scarile am vazut ca persoana a carei voce am auzit-o dormea deci nu avea cum sa ma strige. Foarte ciudat