| dragutza a întrebat:

Atunci cand parca vrei sa mori, esti aproape cea mai trista persona. din lume...tptul itimerge rau... ce poti sa >faci voi cum treceti peste asta?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu cred ca am fost, sunt sau voi fi vreodata cea mai trista persoana din lume.Sunt oamenii care au probleme mult mai grave decat framantarile/temerile mele, si totusi au curajul sa le infrunte cu un curaj nemaintalnit.Sunt oamenii pe care ii admir cel mai mult si care ma ambitioneaza sa trec peste necazurile mele mai mult sau mai putin importantehee hee

| cioko19 a răspuns:

Buna!

La mine mereu apare un prieten bun, sau iubitul, sau tata sa ma inveseleasca.si imi trece destul de repede dupa ce ascult vreo 2-3 piese pline de viata:d.

| Aurelia a răspuns:

O, si de cat timp mi se intampla tot ce-ai scris tu...sunt convinsa ca niciodata nu voi fi fericita, niciodata nu o sa am ceea ce imi doresc cel mai mult, poate alte dorinte vreodata se vor indeplini(poate), dar cea mai mare stiu ca e imposibila. Cum trec peste astea? Nu stiu, nu sunt eu cea care trece. Timpul trece. Stau singura in agonia mea, fara sa fac nimic, pana cand ori trebuie sa ma duc la scoala, ori sa ma culc. Eu nu am cum sa trec peste toate astea, bine macar ca exista timpul care sa treaca, altfel as ramane batand pasul pe loc toata viata.

| Babushka a răspuns:

Stau si ma gandesc si imi dau seama ca totul e trecator timpul le rezolva pe toate. Stiu ca peste o luna voi uita motivul supararii.Trebuie sa te gandesti ca viata n-ar mai fi asa "palpitanta"daca nu ar fi si suparari ar fi monotona sa fie perfecta.Lucrurile care te indispun, supara sunt facute pentru a-ti forma un caracter puternic!

| mishu25mishu a răspuns:

Ma gandesc ca sunt altii in situatii mult mai nasoale decat mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit pe you tube la videoclipul preferat, ascult melodiile mele prefearate(dar care nu sunt lente sau triste), ma mai uit la comedii, imi mai mangai pisicuta:X... dar cel mai bine imi este cand dorm...cand vreau sa mor si simt nevoia asta si cand sunt acasa, cel mai bine imi face daca dorm...happy. Si mai poti vorbi cu prietenul/prietena cel/cea mai bun/buna, care te poate ajuta sa treci peste greutatiwinking si gandeste mereu(cand esti suparata)aceste 2 lucruri:1.cineva aclolo sus ma iubeste; 2. Dumnezeu ii incearca pe cei puternici:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma voi ruga la Dumnezeuwinking

Întrebări similare