| Morfina060 a întrebat:

Atunci cand te simti foarte singur si lipsit de un prieten caruia sa-i spui tot ce-ai pe suflet ce poti face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să vorbeşti cu Dumnezeu prin rugăciune, este singurul care te poate ajuta.
Te pup!

19 răspunsuri:
| felinamiaumiau a răspuns:

Fa-ti sau ia-ti un jurnal unde sa te eliberezi.
P>S:Gasesti un jurnal la orice librarie.

| HoneyCocaineee a răspuns:

Saaaau, poti sa-ti faci un jurnal happy

| Densis a răspuns:

Poti sa-ti faci un blogg! :*
Vei imparti pareri si opinii cu altii happy

| Morfina060 explică (pentru felinamiaumiau):

Fac asta deja dar nu imi este de ajuns, cateodata pur si simplu simt nevoia sa aud sfatului unui prieten bun(amici am...)

| Glows a răspuns:

Trebuie sa uiti de necazuri si de nelinistea pe care o ai! Iesi afara inveselestete iar cu timpul o sa uiti si o sa-ti dai seama ca in lume exista lucruri mai grave...Fii tu!
Fundita?

| Morfina060 explică:

Va multumesc la toti si apreciez faptul ca v-ati implicat!

| Fridăm a răspuns:

Să asculţi muzică. Muzica are uriaşa putere de a te face să te simţi mai bine. Şi crede'mă, uneori e mai bine să ţii în tine ceea ce simţi.

| Macabre a răspuns:

Unul dintre parinti. Ei te pot intelege uneori chiar mai mult decat o poate face un prieten. Bafta!

| Ionela296 a răspuns:

Mama ta este cel mai bun prieten, iar asta inseamna ca ea este singura careia poti sa-i spui tot.Prinde curaj si fa ca mamei tale sa-i spui tot, sa o consideri ca un prieten foarte bun si nu-i ascunde daca iti place de cineva sau ai probleme, ea iti va da cel mai bun sfat.Nu poti avea incredere intr-un prieten, te poate trada oricand.Sau alta varianta este sa-ti iei un caietel si sa-ti notezi acolo tot ce te supara si sa-l ascunzi bine, doar tu sa stii de el.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Morfina060):

Alege un amic care ar fi mai aproape de felul tau de a fi; stiu, e greu sa fii singur cu gandurile tale.Andreea intra pe facebook, fa-ti cont cu id de mess si alege o poza( ca si cele alaturate) si cere prietenia unei fete, doamne sau baiat. Iti va raspunde ca iti acorda prietenia si ai cu cine discuta fara sa ai inhibitii. Sa-mi scrii cand ai reusit.

| Morfina060 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Va multumesc pentru sfat dar pur si simplu nu pot impartasii tot ceea ce am in mine(sau o mare parte) cu amicii, pentru ca majoritatea persoanelor din zilele noastre care se numesc''prieteni'' se amuza pe tot ceea ce gasesc fara a tine cont de limitele umane, probabil asta este unul din motivele pentru care nu-mi impartasesc secretele s adevaratele sentimente si cu altii, pentru ca niciodata nu stiu cand ma pot trada.

| felinamiaumiau a răspuns (pentru Morfina060):

Stiu ce simti

Cineva iti sugera un jurnal(sau cum vrei sa-i spui); scrie in el si descarca-te cu ce ai pe suflet.Incearca, atunci cand ai liber, sa citesti o carticica/carte amuzanta cu glume, bancuri vesele, un film gast pe net, in asa fel a sa te eliberezi de gandurile ce te apasa.Vine vacanta, mergi la teatru, la un spectacol.De-ai fi din oras cu mine as putea sa incerc sa te scot la lumina, dar asa, doar cu vorbe. Sa fi iubita.

| Morfina060 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi dar as vrea sa mai specific ceva: daca ma simt singura nu inseamna ca nu am amici (am, dar nu m-ajuta cu nimic prezenta lor, nu vreau sa credeti ca sunt salbatica si nu socializez) sau ca nu urmaresc filme sau citesc carti pentru a-mi forma si eu o mica cultura.Numai ca de cele mai multe ori simt nevoia si de parerea unei persoane, d-asta am ales sa-i intreb si pe utilizatorii TPU.Eu va multumesc foarte mult inca odata pentru aceste sfaturi si va doresc o zi cat se poate de buna!

Ok.Te pup si-ti doresc tot binele din lume. Bye, bye.

| Andrew1UiteCevaNou a răspuns:

Saaaau, iti poti gasi refugiu. De exemplu (stiu ca voce nu prea ai), dar iti poti gasi un instrument si te simti foarte bine, parca te-ai extras din lumea asta, pentru ca stiu exact ce simti. Sa stii, chitara, pe mine m-a ajutat foarte tare sa trec peste unele momente mai grele (si apropo, se pare ca ai uitat ca mie imi puteai spune totul, dar de-abia acum descopar problemele tale...pe TPU. Mda, un site cu oamnei necunoscuti, in care ai incredere sa le spui, iar mie nu. Mda, sper ca ti-e bine acum si toate cele bune!)

| Moldovan_Brandu_1982 a răspuns:

Ma rog la bunul Dumnezeu.

| Moldovan_Brandu_1982 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da stiu pentru ca intotdeauna numai el m-a ajutat.Te pup si eu.

| Moldovan_Brandu_1982 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.sa stii ca nu m-am gandit la asta.mersi