Fa-ti sau ia-ti un jurnal unde sa te eliberezi.
P>S:Gasesti un jurnal la orice librarie.
Fac asta deja dar nu imi este de ajuns, cateodata pur si simplu simt nevoia sa aud sfatului unui prieten bun(amici am...)
Trebuie sa uiti de necazuri si de nelinistea pe care o ai! Iesi afara inveselestete iar cu timpul o sa uiti si o sa-ti dai seama ca in lume exista lucruri mai grave...Fii tu!
Fundita?
Să asculţi muzică. Muzica are uriaşa putere de a te face să te simţi mai bine. Şi crede'mă, uneori e mai bine să ţii în tine ceea ce simţi.
Unul dintre parinti. Ei te pot intelege uneori chiar mai mult decat o poate face un prieten. Bafta!
Mama ta este cel mai bun prieten, iar asta inseamna ca ea este singura careia poti sa-i spui tot.Prinde curaj si fa ca mamei tale sa-i spui tot, sa o consideri ca un prieten foarte bun si nu-i ascunde daca iti place de cineva sau ai probleme, ea iti va da cel mai bun sfat.Nu poti avea incredere intr-un prieten, te poate trada oricand.Sau alta varianta este sa-ti iei un caietel si sa-ti notezi acolo tot ce te supara si sa-l ascunzi bine, doar tu sa stii de el.
Alege un amic care ar fi mai aproape de felul tau de a fi; stiu, e greu sa fii singur cu gandurile tale.Andreea intra pe facebook, fa-ti cont cu id de mess si alege o poza( ca si cele alaturate) si cere prietenia unei fete, doamne sau baiat. Iti va raspunde ca iti acorda prietenia si ai cu cine discuta fara sa ai inhibitii. Sa-mi scrii cand ai reusit.
Va multumesc pentru sfat dar pur si simplu nu pot impartasii tot ceea ce am in mine(sau o mare parte) cu amicii, pentru ca majoritatea persoanelor din zilele noastre care se numesc''prieteni'' se amuza pe tot ceea ce gasesc fara a tine cont de limitele umane, probabil asta este unul din motivele pentru care nu-mi impartasesc secretele s adevaratele sentimente si cu altii, pentru ca niciodata nu stiu cand ma pot trada.
Cineva iti sugera un jurnal(sau cum vrei sa-i spui); scrie in el si descarca-te cu ce ai pe suflet.Incearca, atunci cand ai liber, sa citesti o carticica/carte amuzanta cu glume, bancuri vesele, un film gast pe net, in asa fel a sa te eliberezi de gandurile ce te apasa.Vine vacanta, mergi la teatru, la un spectacol.De-ai fi din oras cu mine as putea sa incerc sa te scot la lumina, dar asa, doar cu vorbe. Sa fi iubita.
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi dar as vrea sa mai specific ceva: daca ma simt singura nu inseamna ca nu am amici (am, dar nu m-ajuta cu nimic prezenta lor, nu vreau sa credeti ca sunt salbatica si nu socializez) sau ca nu urmaresc filme sau citesc carti pentru a-mi forma si eu o mica cultura.Numai ca de cele mai multe ori simt nevoia si de parerea unei persoane, d-asta am ales sa-i intreb si pe utilizatorii TPU.Eu va multumesc foarte mult inca odata pentru aceste sfaturi si va doresc o zi cat se poate de buna!
Ok.Te pup si-ti doresc tot binele din lume. Bye, bye.
Saaaau, iti poti gasi refugiu. De exemplu (stiu ca voce nu prea ai), dar iti poti gasi un instrument si te simti foarte bine, parca te-ai extras din lumea asta, pentru ca stiu exact ce simti. Sa stii, chitara, pe mine m-a ajutat foarte tare sa trec peste unele momente mai grele (si apropo, se pare ca ai uitat ca mie imi puteai spune totul, dar de-abia acum descopar problemele tale...pe TPU. Mda, un site cu oamnei necunoscuti, in care ai incredere sa le spui, iar mie nu. Mda, sper ca ti-e bine acum si toate cele bune!)
Da stiu pentru ca intotdeauna numai el m-a ajutat.Te pup si eu.