Eu nu am cui sa spun chiar cele mai intime ganduri (multe sunt aiureli de ale mele )
Multe lucruri le spun mamei mele. Mda, poate la unii i se pare aiurea, dar tinand cont de faptul ca sunt fata, mama ma poate sfatui in privinta multor lucruri, pentru ca si ea a trecut prin ele.
Stiu sigur ca mama nu ma va judeca, nu va rade de mine, nu va spune altcuiva si nu ar incerca sa ma santajeze sau sa imi faca rau. Nu ma va jigni si intotdeauna stiu ca ma va ajuta daca va putea.
Am patit-o cu ''prietene'', si nu e prea placut. Eu ma bucur ca am o relatie atat de stransa cu mama, pentru ca putine fete au parte de asa ceva .
O seara buna!
Eu ii spun totul iubitului meu, fie lucruri intime sau nu. El e cel mai inticat sa stie ce-mi trece prin cap!
Nu știu de alții, dar la mine s-ar putea să fie un defect și anume că nu sunt prea secretoasă. În final, prind curaj și dezvălui pentru că realizez că a fost o tâmpenie. Dar secretele altora pe care le aflu eu sunt SFINTE!
Dacă sunt prea intime pe moment, apăi rămâne între eu și mine. Uneori mai discut și cu alții pe care îi consider mai apropiați.
Celei mai speciale prietena a mea.O fi ea mai mica decat mine, dar e singura care ma intelege. Facem schimb de sfaturi(cum numim noi) si ne ascultam reciproc.Suntem ca 2 picaturi de apa(spiritual vorbind).Nu stiu ce m-as face fara ea...