Sunt indragostita de mult... iata-mi povestea...
Este 6 ani diferenta intre noi dar il iubesc foc. Este foarte trist insa, faptul ca nu ne vedem aproape deloc (el este la facultate )! Asta ma omoara! Ma consoleaza putin doar conversatiile la telefon, pe messenger sau prin mesaje.Il ador pur si simplu, Are niste maini de zeu, nu alta! Canta la pian de 8 ani, Iar eu ma descurc cu vocea cat de cat. Cantam impreuna, ne jucam ne alintam, ne iubim dar inca nu ne-am sarutat. Doar imbratisari si vorbe dulci. Si cel mai frumos si special lucru la noi este ca suntem amandoi Ra-ra-iti
Inca un lucru teribil pentru mine este ca ne vedem acasa la o cunostiinta cam odata pe saptamana(9daca ne vedem si data aia)deoarece eu am scoala si nu pot mereu. Mai ales ca prietena mea cea mai buna se simte exclusa de faptul ca vorbesc non-stop cu el si cand sunt cu el ma simt pierduta.Il ador in intregime, ii ador parul blond si ochii (nu sunt albastrii, dar in fond ce conteaza?)Ma roade de asemenea faptul ca este de o saptamana si 2 zile si noi nu ne-am vazut decat de 4 ori.
Odata, chiar weekendul acesta. Eu si colega mea cea mai buna am dormit la ea acasa(la cunostiinta unde eu ma vad cu el)Si duminica dimineata mama prietenei mele a plecat la servici si a venit el si a stat toate dimineata cu noi. A fost cea mai frumoasa zii. Atunci mi-am dat seama cat de mult il pot iubi! ne-am alintat, ne-am incalzit amandoi, am stat imbratisati.etc.Apoi a trebuit sa cant (pentru ca ii promisesem) am cantat Unfaithful-Rihanna si a iesit minunattongue(el cu pianul si eu cu vocea)! Apoi s-a intors mama prietenei mele de la serivci.Ne-a fost mai greu sa stam imbratisati avan in vedere ca mai venisera niste rude(printre care si tatal lui care se intelege de minune cu mama lui)dar am continuat sa ne jucam si sa ne alintam. Mai pe seara eu (pe la 3) trebuia sa plec la o gala (un concurs si era premierea...)Nu stiu cum s-a intamplat si am ramas doar noi in camera(noi2) el canta la orga si eu ma uitam la el. Am vorbit foarte deschis atunci si mi-am dat seama ce simte pentru mine. Orele, ba chiar minutele se scurgeau al naibii de repede! Si vroiam cu patima sa-l imbratisez sau macar un pupic pentru ca-mi cantase toate cel 10 partituri trase pentru eltongue! Nu am mai apucat pentru ca fata de tatal sau se poarte foarte distant(asta pentru ca este profesorul meu )dar totusi ...peste 2 saptamani este ziua prietenei mele si stiu ca va fi si el, dar nu pot sa stau atat fara el! Apreciez face eforturi, vine la mine la bloc(bine vine la prietena mea la bloc.Prietena mea are 2 locuinte. Una in care sta mama ei singura(pctul meu si al lui de intalnire) si una la bunica ei care sta la bloc.In prezent locuieste la bloc, in bloc cu mine)adica la prietena mea la bloc dar numai ca sa ma vada pe mine! Imi este foarte frica daca el v-a pleca la facultate de mine se va alege praful nu alta
Totusi iti multumesc ca ai reusit sa citesti pan; la capat
De un an de zile sunt indragostita in tacere. nu stie despre aceasta dragoste decat my bff cu care impartasesc tot. este o dragoste atat de frumoasa care daca ar fi impartasita ar deveni superba.nu am curaj sa fac primul pas pentru ca sunt o situatie ciudata dar numai sentimentrul pe care il am la o privire la o atingere de-a lui caracterizeaza perfect l`amore.
Da am fost acum cativa ani...cum sa fie? cativa ani l`am iubit in tacere, fara sa stie, de fapt cred ca si-a dat seama dupa cum ma purtam, apoi am mai crescut, am devenit prieteni buni, zambeam mereu cand il vedeam, cand ma mai lua de mana ceva, ma inroseam toata si simteam ca explodez de bucurie. cu fiecare an parca se schimba tot mai mult. eu il iubeam, el isi batea joc. poate ca nu m-a iubit niciodata si a fost doar asa de moment, dar eram copii atunci. usor usor l-am uitat, dar de atunci nu am mai putut iubi alt baiat si nici nu cred ca o sa mai pot. bine, cu acela de care am fost indragostita nici nu pot spune ca am fost impreuna. el s-a tinut aproape 2 ani dupa mine, dar eu il iubeam atat de mult incat mi se parea o minune daca as fi fost cu el, dupa atatia ani in care il iubisem in secret... e aiurea, dar eram micuta atunci nu stia cu ce se mananca toate astea:-
Hmmmm eu nici nu am ce sa-ti povestesk.
Ma impresionat foarte mult povestea Doreteei. E super cared ca pina la sfrishit ar fi bine sa scrie un roman Glumesc
Despre mine pot spune ca iubesc sa fiu indragostit. Partea cu povestitul e ceva mai dificila nu prea s-au inventat cuvinte care sa exprime sentimentul dar pot sa iti spun ca are ceva in comun cu alergatul pe curcubee, zborul cu pescarusii si dulceata de capsuni. Am mai observat totusi ca se manifesta diferit de la om la om deci as spune ca dragostea e cam imprevizibila.
O singura data am fost indragostit si m-am indragostit de o simpla fotografie primita nu am apucat sa o cunosc nici odata in realitate doar pe messenger
dar ori de cate ori vorbeam cu ea simteam ca totul dispare in jurul meu nu ma puteam opri din zambit ea era lumea mea, dupa ce ne-am despartit si am incetat sa vorbim am fost putin afectat dar motivul pentru care ne-am despartit a fost din vina mea si ea inca tinea la mine si eu la ea asa ca am vrut sa fiu asa cum isi dorea ea sa nu mai fiu mereu depresiv am inceput sa vad lumea altfel am inceput sa iubesc viata si altele (dintr-un motiv sau altulde la o vreme nu mai am emotii nu ma mai enervez, nu mai sunt fericit. am ramas cu aceleasi zambete false si toata lumea ma stie un tip normal) ea era totul pentru mine si sincer intr-o masure anume inca este nu cred ca am cuvinte sa descriu cum e sentimentul chiar si in spatele unui monstru exista un suflet drag lui
anonim_4396 întreabă: