| Anileda a întrebat:

Au dat vreodata parintii in voi? (la mine nu). Cunosc persoane care atunci cand iau note mici nu vor sa se mai duca acasa? cum sa termine cu teama asta? sfaturi vreau cat mai multe raspunsuri.multumesc

6 răspunsuri:
| liveincolors a răspuns:

N-au dat niciodata in mine.Ma mai cearta intr-adevar, dar n-au considerat niciodata bataia o solutie. Eu nu-i inteleg, sincer, pe cei care-si lovesc copiii, pentru ca pana la urma nota e luata, bataia nu schimba cu nimic asta.

| Fluturash cu aripi de inger a răspuns:

Mie una nu mi s-a intamplat insa ce pot spune pentru cei care patesc asa ceva, in primul rand sa aiba incredere in ei si sa nu le mai fie frica iar in al doilea sa discute cu un adult in care au incredere si sa povesteasca ce patesc acasa.

| LoveMusic a răspuns:

Nu. În mine nu au dat părinţii şi sunt sigură că nici nu ar face-o.Eu sunt mai impulsivă şi nu tac uşor. Dacă ar da în mine, m'ar pierde: adică, nu aş mai vorbi cu ei deloc. Şi ar fi foarte drastic dacă s-ar întâmpla să dea în mine. Sunt norocoasă pentru părinţii care-i am. Mai sunt pedepsită uneori, dar lovită în niciun caz.Sunt bestii cei care-şi lovesc copiii.

| Firefly a răspuns:

Eu ma intreb cum pot acei parinti sa isi loveasca copii. Ok, ii dai o palma copilului daca e obraznic, il tragi de ureche, dar nu dai in el pana cand il invinetesti sau pana cand ii e frica sa vina acasa.Cum poti sa dai intr-un copil, sange din sangele tau, sa vezi ca il doare?
Din pacate aceasta teama nu poate sa fie infranta si de multe ori copii sufera traume.Mai grav e ca si ei la timpul lor isi vor "educa" copii cu bataie.
Cred ca singura solutie in aceasta cauza, e ca cei mici sa se adreseze unui psiholog, unei persoane autorizate care sa ii ajute sa treaca peste problemele pe care le au acasa. Dar, din pacate, la noi a merge la psiholog = a fi nebun...Conceptie total gresita!

| laviniaerg a răspuns:

In mine au dat cand eram mica. si obraznica. dar de atunci nu. iar teama asta nu ai cum sa o opresti pentru ca intr-adevar sunt copii carora parintii nu le ingaduie sa ia note mici si isi varsa nervii prin bataie. acesta nu e un mod mai bun de a-i face sa invete dar se pare ca unii nu vor intelege asta sad.

| TeoPT a răspuns:

La mine nu e vorba de note mici.mai luam eu S si B cand eram in clasa a 2a. dar acum am numai 9 si 10.si nu am fost batut niciodata rau.cate o palma asa uneori nu stricalaughing