Asa eu apar in spatele lor si le iau sa le duc in strainatate ca prostituate si parintii lor o sa zica unde a disparut fata mea aoleu.
Intreaba-le ce au spus sa incerc si eu Eu sincer nu prea cred. Am mai auzit ceva de genul ca daca la 00:00 stai in fata oglinzii si il chemi pe Satana, vine.
Lol )) nu cred ca e adv cum sa dispara as... si daca te intereseaza ce au zis intrebare p ele
Poate e o iluzie. ceva. o.O
In primul rand : nu se stie sigur daca au spus adevarul.( si eu pot sa-ti povestesc ca ma uitam la un tablou cu un porumbel si cand sa ma uit mai atent a iesit din tablou zburand iar in pictura nu a mai ramas decat craca pe care statea :O, probabil ca ma crezi nu-i asa? ).
Iar in al doilea rand : daca e legat de o cruce folosita noaptea cu lumanari, oglinzi, cuvinte. nu ti se pare ca e ceva cam straniu la mijloc?! Nu mai acorda atentie la lucrurile astea. Sa fim seriosi!
Au aruncat-o pe geam. nu are cum sa dispara. nici macar magicianul care face pe cineva sa dispara ( iluzie ) nu poate. doar nu s-au dezintegrat moleculele crucii.
Incearca sa spui Tatal Nostru si sa nu te mai gandesti la prostii de genu asta daca nu vrei sa traiesti cateva mii de ani in flacari (se cheama iad).
Eu zic s-o lasi mai moale cu chestiile astea.Nu prea cred ca sunt adevarate, dar si in cazul in care sunt nu-ti folosesc la nimic. Poate faceau "baza" si daca nu e asa nu are rost sa risti.Ce pierzi?
Daca asta t-i s-a parut infricosator stai sa vezi ce au zis niste clegi de ai mei:Un baiat a zis ca daca pui o cruce sub perna, te trezesti la 12:00 noaptea si te uiti in oglinda, nu iti vezi chipul tau! il vezi pe a lui S4 t a na cum apare si disparea. Dupa ce a terimat de spus m-am speriat raw! Deci...Do not try this in your home!
Nu e adevarat
asa ceva nu este posibil poate ele au zis asta doar ca sa glumeasca pe seama ta
croissant întreabă: