| 1111111111111111111111 a întrebat:

Au inceput sa imi creasca sanii.fratele meu mai mic tot rade de mine si spune ca am "bubite in piept". mai rau :ma tot loveste la ei si ma dor foarte tare. spune ca pe el nu-l doare pieptul si ca nu ma crede ca pe mine ma doare.pe mama si tata nu-i asculta.cum sa il fac sa intaleaga si sa renunte la acest prost obicei?

12 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

Ciupestel si u de pieptbig grin
n-am ideebig grin

| bluerose a răspuns:

Pai ar trebui ca parintii tai sa-l faca sa inteleaga...

| Helene a răspuns:

Problema tuturortongueai de fiecare data cand iti face asa rasplateste-l cu o palma sau nu stiu ceva care sa il doare si sa nu mai faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă-i un pumn/genunchi la oo. Să vezi cum te lasă în pace apoi.winking Totuși, nu-l lovi prea tare.

| Silvia a răspuns:

Loveste`l si u acolo unde il doare...de fapt acolo unde ii doare pe toti baietii si acolo unde noi, fetele ii lovim de fiecare data cand ne everveazawhistlinghee hee big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca este cu mult mai mic, de fapt este curiozitate, copii sunt tare curiosi cand apare ceva nou. Daca este mai mare inseamna ca o face constient si atunci trebuie spus mamei pentru ca loviturile la sani pot fi tumorile de mai tarziu.

mira
| mira a răspuns:

Parintii trebuie neaparat sa intervina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le parintilor sa fie fermi cu el, pentru ca nu este bine sa te loveasca peste sani, este chiar periculos!

| soricica a răspuns:

Incearca sa ii explici cum sta situatia, iar parintii tai ar trebui sa ia o atitudine mai severa in legatura cu acest lucru...acum te loveste si mai incolo sa nu ai probleme din cauza acestor lovituri banale. Daca vezi ca tot nu inceteaza, spune-i ca il vei lovi daca mai face asta inca o data, si ii dau una la fund... daca tot nu vrea fa si tu ca mine, il ameninti si apoi jap-jap o mica bataita, si atunci sigur ii trece sa te mai loveasca.
Bye:*

| soricica a răspuns:

Dai*... scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratele tau este tampit si ar trebui sa i arati dupa care sa il pocnesti intre craci

| dragutza a răspuns:

Pai ai putea sa-l lovesti si tu intre picioare! sunt sigura ca o sa-l doara! si daca el zice au ma doare, tu zici pe ine nu madoare si asa o sa fiti chit! bafta