Eu zic ca te place, dar fii atenta sa nu iti intinda o capcana si sa te prosteasca asa cum fac multi in ziua de azi! Trebuie sa ai capul pe umeri tot timpul! Succes!
Pff, oribil. Un baiat n-ar zice asa ceva nici sa-l pici cu ceara
Cred ca vrea pur si simplu sa stea cu tine si nu stie cum sa abordeze subiectul. Ce replici pe el, poet nu alta
Eu in locul tau as pastra distanta, nu prezinta garantie
Ufff daca mi s-ar face atatea complimente. Eu una cred ca te place. Nu stiu ce gen de baiat este, insa din cate spui ca ti-a zis mi se pare ca e romantic :X. Sa speram ca nu este genul de baiat care te vrea doar pentru o saptamana, doua.
Mie mi se pare ca te place, dar cred ca ar trebui sa va mai cunoasteti pentru a-ti da seama ce fel de om este, unde vrea sa ajunga.>
Interesant sa stii! Acest baiat chiar te place de cand te-a vazut! Daca a rostit acele vorbe frumoase si dulci inseamna ca vrea ceva.Afla ce! Daca nu il cunsoti asa bine, te-as sfatui sa va cunoasteti usor, usor mai bine. Totul va veni cu uimire. Oricum cred ca este iubire sau dragoste la prima vedere! Incearca sa afli mai multe despre el despre viata lui ce fel de om este, ia-o usor si se va rezolva totul. Spune-i odata si odata de ce nu iti face coml=plimente si in fata nu numai pe mess si la telefon.Sa aiba curaj sa recunoasca ca e indragosit pana peste cap de tine, sincer, si daca simti si tu la fel atunci nu mai sta pe ganduri, totul este impermeabil si bine, viata e mai frumoasa in doi
vreauu funda
mersi
Probabil te place.Are vrajeala nu gluma
Lasa'l pe el sa faca pasul decisiv daca va fi cazul
Bafta.
Astea sunt vorbe luate de prin filme.de pe net... el nu stie nimci original?
p. s:mai testeaza'l putin si dupa vezi tu:*:*:;
Daca tot ti-a spus ca esti inteligenta arata-i, hei amice crezi ca ma dai gata cu replici adunate de prin filme? Miroase a fals.
Hmmm.pai ori baiatu s-a indragostit la prima vedere. ori vorba lui spot e un don juan consacrat. e frumos ce relatezi tu acolo insa ai grija.in general baietii sunt mai retinuti la etalarea sentimentelor si gandurilor.acest gen de baieti din care face parte si prietenul tau sunt mai tupeisti si incearca sa te zapaceasca prin felul lor dulce si exemplar pe care il afiseaza.parerea mea e sa-ti oferi un interval de timp in care sa-l cunosti ceva mai bine inainte sa te indragostesti.nu dureaza mult, o sa vezi.persoanele ce afiseaza un comportament ce nu le apartin se dau de gol imediat chiar si printr-un gest foarte neinsemnat, f mic.fii atenta si eu sper din tot sufletul sa ma fi inselat si sa fie un baiat cu bun simt si dulce asa cum il descrii u.bafta.
Mama ce smecher sa mor eu... draga mea, crede-ma ca oricat de indragostit ar fi, niciodata nu ar vorbi asa. este clar ca tipu asta nu-i decat un don juan care incearca sa invete tehnici de seductie. din punctul meu de vedere mai are fooooarte mult de invatat. dar daca te-a cucerit inseamna ca te lasi usor... ai grija sa nu-ti franga el inima.
Depinde. Poate sa fie doar tipicu ala de baieti cu 'vrajeala" in el care crede ca poate cuceri orice cum sa zis si mai jos un "don juan". ori chiar te place cu adevarat.