Din punctul meu de vedere un emo e un ciudat cu un comportament deviant faţă de majoritatea membrilor societăţii.
Sal eu nu-i judec copii emo ca sa zic asa sunt mai sensibli mai draguti ..cher daca nuss eu emo dar eu inteleg ca ei au un comportament mai frumos
Eu n-am nimica cu ei .
pana la urma toti suntem la egal..hmm lumii le place sa i judece pentru ca ei sunt diferiti si le place sai critice. dupa felul lor de a se inbraca si dupa freza hmm e o tampenie ce spun uni ca emo sunt priculosi nu-i asa...
Nu vad care este problema in a fi emo (eu nu sunt), ce treaba au unii oameni cu altii, si cu ce ii ajuta pe ei sa jigneasca, nu ii injosesc pe acei oameni ci pe ei insisi.
Știi, unele persoane cred că știu multe despre ce înseamnă să fii „emo"! Acești cred că hainele negre și părul dat pe față, îi caracterizează cel mai bine! Însă nu e deloc așa!
E bine că ți-ai postat părerea aici, așa, poate adolescenții care vor să devină „emo", să vadă textul tău și să-și schimbe părerea!
Sunt o persoană emotivă, foarte emotivă. Orice lucru idiot mă rănește, și cu toate că n-aș vrea, tot mă doare!
Oricum, voi, persoanele „emo", nu sunt deloc diferiți de noi, persoanele normale! Faptul că vreți să credeți că sunteți diferiți, e problema voastră!
Un rahat mai mare ca ăsta nu puteam să citesc vreodată... Auzi, cică EMO. Aş zice poate că sunt emotivă, însă EMO, niciodată, pfoai, ce penibil. Dar, în fine, dacă tu te consideri EMO, eu n-am ce comenta, şi eu pot spune că-s Dave Matrise, dar nu-s.
Moda emo a trecut de cativa ani.Tu nu esti emo, esti doar un copil teribil.
Nu mai lasa sa te afecteze orice chestie, treci peste.
N-am nimic cu ei ...Hmm...
Imi place sa am parul putin mai lung..asta ma face emo?
Lasa ca iti zic eu emolaii sunt niste copii dezorientati, cara habar nu au in ce realitate traiesc si se lasa doar purtati de val.
auzi la tine un EMO NU MAI ESTE UN COPIL CI UN OM TRECUT PRIN VIATA... lol ai vazut tu emolai mai mari de 16 ani?