Fetelorrrrrrrrr! Trezirea! Nu va mai lasati calcate in picioare de niste badarani care nu-si doresc decat corpuletul vostru proaspat ca un boboc de floare! Baieti buni sunt foarte rari, baieti care sa iubeasca necontenit persoana de langa el oh doamne iar eu sunt una din fericitele care am primit un asemenea baiat langa mine.De ce sunteti in stare sa lasati totul, sa renuntati la tot pentru cineva care in mintea lui viseaza doar o noapte cu tine si-apoi nu stie cum sa se debaraseze cat mai repede de tine? Cu ce merit? Ca ti-a spus ca te iubeste? Crede-ma iubita ca nu e destul sa iti spuna. Vorbele se duc in vant, nu inseamna nimic, vreau fapte, vreau sa vad cum se zbate pentru tine, cum imprumuta bani si suna ca disperatu in toate partile, pentru ca tu ai o problema si vrea sa fie langa tine pentru ca TE IUBESTE, abia atunci sa crezi vorbele astea, cand va face un asemenea exemplu scrie-mi si te voi aplauda ca ai renuntat la tot pentru el!
Daca spui ca el avea iubite doar pentru relatii sexuale, atunci inseamna ca nu merita iubirea pe care i-o porti. trebuie sa inveti cu timpul sa nu mai umbli dupa el si sa nu mai tii la el atat de mult. baietii astia trebuie ignorati, dati la o parte si pur si simplu lasati sa faca ce le trece prin minte, insa sa stie sigur ca asta nu se va intampla si cu tine. nu e bine sa te lasi dusa de val si de sentimentele pe care crezi ca i le porti, trebuie sa fii tare si sa-i spui ca tu nu poti permite ca el sa se joace cu tine cum vrea si sa-ti vorbeasca si sa se comporte cu tine in cel mai badaran mod posibil. daca nu-i convine inseamna ca el doar te-a facut sa crezi ca tine macar asa un pic la tine, si ca tot ce doreste e doar sex. in cazul asta este nevoie sa te desparti de el. nu spun ca o sa-ti fie usor, pentru ca ar trebui sa mint ( avand in vedere ca tu il iubesti atat de mult o sa suferi la inceput ). dar tristetea despartirii se va transforma foarte repede in indiferenta si ignoranta.( si mai e ceva : eu zic ca nu ai facut bine sa-ti lasi iubitul cu care ai fost un an pentru un tip ca el - este foarte clar ca relatia cu fostul a fost destul de solida, dovada fiind timpul petrecut impreuna. ) o sa treci peste asta cu ajutorul prietenelor tale si al propriilor tale forte, si o sa intalnesti pe altcineva care te merita si care nu te foloseste. succes