Vb deschis cu el, in acest mod si el va intelege ca tu nu ti-l doresti decat ca prieten. Chiar daca o sa fie afectat pe monent, la un momentdat o sa inteleaga.`
"el vrea ceva mai mult" hmm te referi la o relatie? cred ca da... tu vrei sa scapi de el, el de tine in nici un caz. Mi s-a intamplat si mie, pur si simplu i-am zis ca nu-mi place de el si am pus poza la avatar cu un "altu` " dar a iesit nasol s-a dus dracu relatia noastra de prietenie. Te sfatui sa nu faci ca mine Sa ma gandesc poate daca nu i-ai mai da si tu sperante sau daca ai mai reduce iesirile "de pr" cu el ar fi excelent
Spune-i ca intre voi nu poate fi decat o relatie de amicitie si daca accepta e bine daca nu scapi de el si gata
Pai mai bine ar fi sa vorbesti serios cu el si sa ii spui ca nu poate sa iti fie mai mult decat amic.si poate o sa inteleaga
Ar trebui sa-i spui adevarul, ca vrei sa pastrezi o prieteni cu el doar atat, spui ca nu esti genul lui... incearca sa vorbesti cat mai bland si calm cu el, daca iti este prieten ar trebui sa inteleaga
Nu e bine asa, el daca te iubeste o sa te astepte.
Spune'i ca vrei sa fiti doar amici, ca nu se merita sa pierdeti o prietenie ca a voastra intr'un joc de cateva luni. Mai bine e sa fiti prieteni pe viata decat iubiti cateva luni, dezvolta ideea cand ii spui asta. Dar gandeste'te ca ti s-a intamplat si tie sau ti se poate intampla sa iubesti pe cineva si el sa vrea sa fiti doar amici, da'i o sansa si acorda'ti si tie o sansa sa il descoperi.