Eu ma tin de un proverb "Frumosu` rupe osu`" Bine, nu ma refer la violenta, stai linistita, insa nu trebuie sa te gandesti la fizic. Gandeste-te ca asa s-a nascut baiatul, nu a vrut sa fie asa, deci merita si el ca oricare al baiat dreptul la dragoste, familie, fericire. Sa nu te orientezi dupa astfel de aspecte, ai sa vezi si tu(sau poate ai vazut) ca oricat de frumoasa ai fi, tot exista unul de iti spune nu, si daca acela este dragostea ta, iti sfasie inima. Dai o sansa baiatului, fi relaxata, nu este obligatoriu sa fiti impreuna, dar sa va cunoasteti, si iti recomand ceva, indragosteste-te de vorbele lui si de faptele lui. Daca este un baiat educat, cu bun simt si respect pentru o fata, este visul oricarei femei, restul...toate se duc odata si odata.
Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta pe viitor:*
Daca nu iti place de el nu are rost sa fii cu el.Cand te cheama la suc te poti duce cu el, poti sa vorbesti cu el la telefon, dar sa-i spui ca vreti sa fiti doar prieteni.Nu are rost sa fii cu un baiat daca nu iti place el.
Daca nu il placi nu are rost sa ii dai
sperante false, nu iesi cu el, daca il placi cat de cat si te simti bine in compania lui...de ce nu? incearca nu ai nimic de pierdut
Ma simt un pic amuzat dupa ce am citit... Odata ce postezi despre el s au discuti despre el inseamna ca ceva acolo ai si pentru el. dar poate ca nu iti dai seama eu zic sa iesi la un suc sa vezi ce are in cap acolo iti dai seama daca te potrivesti cu el s au daca merita mai mult poate ca e genu tau dar nu i dai sansa sa ti demonstreze. ps. Suc Time
Da, dragoste cu forţa nu se poate, dar nu se ştie niciodată ce se întâmplă. Eu zic să îi dai o şansă băiatului. Ai să vezi că o să ţi se întâmple ca standardele să nu mai fie valabile la un moment dat şi din cauza lor poţi pierde băieţi extraordinari. Fii mai deschisă. Nu ai chiar nimic de pierdut, tic eu