| stefy14 a întrebat:

Auziti o venit in clasa noastra un nou coleg si m-am indragostit de el (prima dragoste) e baiatul perfect pe care mi las vi dorit. E blond ca si mine si dragut.La prietenele mele cele mai bune am spus ca sunt cu el ca sa ma dau mare. Dar nu e asa. I-am trimis un bilet si mi-a raspuns ca e prea devreme, dar in ora se uita insuportabil la mine, chia si colegii au observat ca se uita prea olbat la mine chiar colegul meu de banca mi-o spus,, ce holbat se uita asta la tine!" incerc sa il uit, dar cum sunt in clasa cu el... e greu de exempu azi s-a mutat in banca din dreapta mea si zambea... si zambea... E, e am uitat m-eu scris in scrisoare ca nu raspunde la sentimentele mele. Ce ziceti sa fac? Cum sa il uit?

Răspuns Câştigător
| Kidu a răspuns:

Cucereste-lsmug si daca vezi ca nu merge si nu merge, cauta altu'hee hee
Bafta!

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Dar de ce vrei sa il uiti? Nu ti-a facut nimic rau, din contra.happy
Zambeste-i si tu, poate pana la urma iese ceva.big grin
Succes.big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Si cati ani spuneai ca ai?
Nu inteleg ce vrei, sa-l abordezi, sa-l uiti... Eu zic ca intai sa-l cunosti mai bine si apoi sa te hotarasti asupra intentiilor tale.
Spor!

| deejayra a răspuns:

Doamneee...sa mor de va inteleg.Deci vezi un baiat...nu schimbi nici o vorba cu el, nu il cunosti atat de bine incat sa faci pasul cel mare, si tu deja ai trimis bilet prin care il intrebi daca vrea sa fie cu tine? In primul rand ca il pui intr-o situatie jenanta pe el si chiar si pe tine, pentru ca daca te-ar refuza nu prea ai mai da ochii cu el, si nici el cu tine.Si de ce vrei sa il uiti daca tie iti place de el si i-ai trimis biletel?

| putzulica a răspuns:

Dar nu trebuie sa il uiti... cucerestel.winking

| MiSskAt-xx a răspuns:

Tu ce vrei pana la urma? dai semne ca'ti pasa, dar colegilor le spui ca esti cu el ca 'sa te dai mare'. thinking Hotaraste-te! Daca tot spui ce e dragut si, din cate ai scris, cred ca te place... De ce nu incerci sa fii cu el pe bune? Poate ca va fi o relatie de durata...

Good Luck!

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Auzio si pe astalaughing se lauda ca e cu el dar de fapt nu e WOW [scuze nu m-am putut abtsine]
rolling on the floor o zi buna sa ai

| mrproffesor a răspuns:

Cunoastel mai bine vezi ce tip de coleg e si cel mai imp vezi daca te place. Succes!

| mrproffesor a răspuns:

Hmmm cear fi sa faci pe inabordabila sa faci asa incat sa nu existe si dupa aia sa vezi ce se tine dupa tine

| duDu_8774 a răspuns:

Daca ti-a zis iubita... e un semn ca te place...sunt de acord cu kidu...cucerestel...oricum tu faci ce crezi... daca e menit sa fie al tau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prietenele mele cele mai bune am spus ca sunt cu el ca sa ma dau mare?
si asta numesti tu cea mai buna prietena buna? Unei prietene ii spui aproape tot!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt stefy14 da vreau sa il uit stiu ce fel de baiat e pe placul meu, schimb si vorbe cu el, dar... azi de exempu mi-a zis catre mine iubita. Dar eu vreau sa il uit...

| stefy14 explică:

Salut tot eu sunt stefy14 azi am vb cu el ca m-am mutat in fata lui cu o colega, am schimbat mullte vorbe si chiar mi-a spus ca ma place si toti colegi au inceput sa scrie in clasa,, STEFANIA+NICU" pe el numele de fam i andrei si colegi au inceput sa strige catre mine ANDREI STEFANIA nu stiu ce sa cred, ca l-a intrebat o colega daca ii place de mine si a raspuns NU