Si eu am de gand sa fac la fel maine. Colantii merg purtati si fara o bluza prea lunga, insa ai grija sa nu se vada chiar tot. Ma refer sa nu fie dintr'un material prea subtire!
Eu oricum trebuie sa ma schimb ca sare diriga pe mine daca ma vede atat de sexi la ore. Insa sunt mai usor de carat in geanta, plus ca ieri mi-am cumparat altii noi si sunt dintr'un material bun si chiar merg fara o bluzita mai lunga.Chiar e foarte cool cu un hanorac+o pereche da adidasi/tenisi asortati cu hanoracul/bluza respctiva.
Bafta.
Nu stiu sa raspund la intrebare, dar nu mi se pare o idee, din simplul fapt ca n-ai sa ai cu ce sa te schimbi dupa ora de sport. Acolo transpiri, faci efort, nu ai cum sa iesi apoi pe strada si sa paleci acasa fara macar sa-ti schimbi hainele. Deci tot va trebui sa cari dupa tine bluza, pantaloni, sutien sau bustiera pentru a avea in ce sa te imbraci dupa sport.
Mai bine îmbracă-te normal şi la ultima oră[sportul] te schimbi în ce vrei tu. Ori în trening şi pleci aşa acasă, ori cu colanţi şi te schimbi după sport. Dar în sala de sport cred că o să îţi fie cam frig în colanţi, mie mi-a cam fost.