| dada a întrebat:

Avand in vede ca maine am ultima ora de sport, imi este cam greu sa car dupa mine schimburi si ma gandeam cum sa ma imbrac direct in ceva comod si simplu

pantalonii de trening ii urasc. ( cel putin asa mii se pare mie perechea pe care o am ) si ma gandeam sa ma imbrac cu niste colanti, un hanorac mai largut si adidasi

colanti pot fii purtati fara o bluzita mai lunga sau o camasuta? mii se par ciudati dar am vazut multe fete purtand colanti fara nimic

ce credeti?

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Si eu am de gand sa fac la fel mainewinking. Colantii merg purtati si fara o bluza prea lunga, insa ai grija sa nu se vada chiar totwinking. Ma refer sa nu fie dintr'un material prea subtire!
Eu oricum trebuie sa ma schimb ca sare diriga pe mine daca ma vede atat de sexi la orelaughing. Insa sunt mai usor de carat in geanta, plus ca ieri mi-am cumparat altii noi si sunt dintr'un material bun si chiar merg fara o bluzita mai lunga.Chiar e foarte cool cu un hanorac+o pereche da adidasi/tenisi asortati cu hanoracul/bluza respctiva.

Bafta.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu sa raspund la intrebare, dar nu mi se pare o idee, din simplul fapt ca n-ai sa ai cu ce sa te schimbi dupa ora de sport. Acolo transpiri, faci efort, nu ai cum sa iesi apoi pe strada si sa paleci acasa fara macar sa-ti schimbi hainele. Deci tot va trebui sa cari dupa tine bluza, pantaloni, sutien sau bustiera pentru a avea in ce sa te imbraci dupa sport.

| Silvia a răspuns:

Mai bine îmbracă-te normal şi la ultima oră[sportul] te schimbi în ce vrei tu. Ori în trening şi pleci aşa acasă, ori cu colanţi şi te schimbi după sport. Dar în sala de sport cred că o să îţi fie cam frig în colanţi, mie mi-a cam fosthee hee.

soothe
| soothe a răspuns:

Pai colanti, ce-ti mai trebuie? macar stii o socoteala!