Dacă spui că ești urâtă doar pentru atenție și complimente ai un mare defect de personalitate. Am tot văzut fete care sunt considerate frumoase sau măcar medii de aproape oricine, dar ele zic că sunt urâte, parcă așteaptă numai să le zici "ba nuuu ești frumoasă". Eu am ajuns într-un final să accept că sunt pur și simplu mediu sau un pic peste mediu, nu am nevoie să zic că sunt urât pentru mila celor din jur. Dar nu e chiar așa de ușor, deci înțeleg. Important e să realizezi această problemă și chiar să încerci să accepți că nu ai nevoie să te desconsideri în fața altora pentru validare.
Și da, conceptul de "ești frumoasă pentru mine" există. Sunt preferințe și preferințe. Iar caracterul și energia pe care o transmiți pot schimba drastic felul în care te percep alții.
Pai da dar putea sa zică direct ca sunt frumoasa …a zis ca Pt el sunt frumoasa ca și cum știe ca sunt urâta dar el ma place așa cum sunt
Nu neaparat. Un link de la o poza cu tine nu ai cumva? Sa-mi dau si eu cu parerea mai bine.