| SebiAdrian69 a întrebat:

Avem dreputul de a refuza instalarea unei aplicatii ca elev la orele onilne? tinand cont calculatorul ma anunta ca aplicatia poate sa dauneze iar anti virusul incepe sa scaneze singur!

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Sigur că poți zice "anti virusul mă blochează" și gata. Totuși, ce aplicație e atât de "ciudata"?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"dreputul de a refuza instalarea unei aplicatii ca elev "

concret - despre ce e vorba?

| SebiAdrian69 explică (pentru sierra1):

Profesorul ne pune sa instalam o aplicatie ciudata pentru a face ora dar anti-virusul imi zica ca poate sa imi dauneze
si intrebarea me este daca pot sa refuz sa instalez sau sunt obligat din ceva regulament

| SebiAdrian69 explică (pentru sierra1):

Circuit Construction Kit (AC+DC), Virtual Lab

| sierra1 a răspuns (pentru SebiAdrian69):

Pare interesantă, dar faci cum vrei

noroc (la fizica)

| sierra1 a răspuns (pentru SebiAdrian69):

Sigur că poți zice "anti virusul mă blochează" și gata. Totuși, ce aplicație e atât de "ciudata"?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai da, daca nu iti merge calculatorul pentru asta. Dar poate reuseste profesorul sa te ajute big grin

| Catrice a răspuns:

Am instalat o groaza de virtual lab-uri d-astea pentru chimie cu ani în urma și n-a pățit calculator nimic.hee hee

| Andreeush a răspuns:

Spune-i profesorului că ai probleme cu acea aplicație.

| Nemessys a răspuns:

Eu pana acum am intalnit doar 2 aplicatii care au fost blocate de anti-virus, dar in realitate nu daunau deloc.
Daca antivirusul te alerteaza, asta este din cauza ca aplicatia in sine este necunoscuta sau vine dintr-o sursa necunoscuta / nesigura. Acolo spune ca POATE sa dauneze, nu ca O SA dauneze.