| cristianorudi7 a întrebat:

Avem o traditie la noi in clasa, un fel de schimb de cadouri se numeste - Secret Santa, unde fiecare primeste un bilet cu cate un elev din clasa si trebuie sa ii dea cadouri mici la inceput fara ca acela sa stie. La finalul acestui schimb, se dau cadouri mai mari.
Eu am prins o bunaciune( ma rog imi plk de ea dar are prieten si nu se uita ea la mine oricum, asa ca nu am nici o sansa) si ma gandeam sa ii daruiesc la final o esarfa, o cutie de bomboana / o tableta de ciocolata si un parfum, dar krd k este prea scump si nu am bani.
As dori sa imi dati ktv sugestii. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| IuuxxI a răspuns:

Poti sa-i dai un ursulet mare si pufos ca sa te tina minte big grin un lant frumos de argint. :p. Sau un parfum dar sa nu fie foarte scump.

2 răspunsuri:
| Teooooooo a răspuns:

Cu parfumul mai bine o lasi mai moale. Unul bun este cel putin 1 milion jumate si nu cred ca vrei sa-i dai porcarii, nu? Aceeasi poveste e si cu ciocolata. Fetele au gusturi diferite. I-ai esarfa daca stii ce poarta sau un ursulet mare cum zicea 'luuxxl'.

| vreau1alint a răspuns:

Parfumuri bune gasesti la oriflame(cam de la 50 lei) si la avon(de la 20 in sus) daca cunosti pe cineva care este reprezentant poti sa il iei de acolo dar poti sa ii oferi si ceva micut si dragut cum ar fi o bratara de argint nu este foarte scumpa. Eu asta am primit anul trecut dar am pierdut-o si am plans dupa ea o saptamana.