anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti ceva cu persoanele care sunt bisexuale sau gay?

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sigur ca nu... dar nu prea imi place sa ii vadbig grin.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu am nimic, atata timp cat nu se incalca legile care sunt in vigoare, e democratie si fiecare are toate drepturile constitutionale de care poate beneficia.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu am nimic impotriva lor, fiecare face ce vrea cu cine vrea, in fond e viata lor.

| Ana a răspuns:

Pai e cam ciudat sa vezi p strada 2 fete sarutandu-se sau 2 baieti, p unii ii deranjeaza d fapt p majoritatea care sunt "normali"

| SweetCandy a răspuns:

Nu nimic...doar ca eu sunt normala big grin

| AuDreY a răspuns:

Am observat ca majoritatea baietilor accepta ideea, 2 fete sarutandu-se. Toti au impresia ca daca o fata e lesbi inca nu a gasit baiatul potrivit sa o " sature " si ca accepta lejer sa o faca in 3, dar nu e deloc asa.

| Marry:X a răspuns:

Buna. eu nu am nimic impotriva lor si eu sunt tot oameni ca si noi nu? Daca asa i-a lasat D-zeu nu ii putem schimba noi.

| tweety_8071 a răspuns:

Noooh go on..si eu sunt bisexualatongue

| den a răspuns:

Eu n-am nimiclaughing...fiecare e liber sa decida cu cine vrea sasi imparta viata...

Răspuns utilizator avertizat
| jedi_8834 a răspuns:

Pai mie imi place sa vad 2 fete sarutandu-se, dar mie scarba cand vad 2 baieti

| I'm just me a răspuns:

Nu am absolut nimic

| soseta ucigasa a răspuns:

Nu, cat timp ambele tipe sunt bune big grin

| titi_1218 a răspuns:

Nu nu am nimic cu ei...si chiar as vrea sa spun ca ei sunt foatre buni prieteni (in special baietii).eu am un prieten bisexual si ma inteleg foarte bine cu el ei chiar te inteleg...
pa-pa

| twidi a răspuns:

Nu am nimic.Este viata lor si au alte inclinatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am. Daca Dumnezeu a lasat femeia sa se iubeasca cu barbatul, nu mi se pare normal ca sa fie femeie cu femeie si barbat cu barbat. Parerea mea.

| Girl0008 a răspuns:

De ce as avea ceva?

Întrebări similare