| Daria a întrebat:

Aveti cunostinte/prieteni/amici care s-au sinucis? Daca da, de ce au facut-o?
P. S:Imi trebuie pentru un chestionar la cultura civica.mersikiss

Răspuns Câştigător
| opierdevara a răspuns:

Hilove struck!
Eu am o prietena care a avut o tentativa de sinucidere.
De ce?
Pai, a fost cu un baiat mai mare decat ea, cu vreo 2-3 ani(ea in prezent are 15 ani), si dupa ce s-au despartit, el a inceput sa zica tot felul de chestii urate despre ea...Cum ca ar fi facut-o cu ea...chestii de genu! Ea se saturase sa rada lumea de ea, si a incercat sa isi taie venele, si sa se arunce in Canalul Dunaare-Marea-Neagra.
FUnda:Xhappyplzz:*

2 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Da...
cazul 1)un barbat de vreo 45 de ani, are o afacere buna, dar la un moment dat falimenteaza.Capata multe datorii si mai are si viciul jocurilor de noroc.Afla ca nevasta-sa il insela cu un prieten foarte bun.Intr-o dimineata il gaseste chiar prietenul asta spanzurat in garaj...
caz 2)un barbat de vreo 30 de ani, cu o sotie frumoasa, si o fetita de 9 ani.Nevasta lui era colega maica-mii la lucru.Afla ca nevasta-sa avea o relatie cu un alt coleg de vreo 2 ani, si se spanzura in pod.

| NoCharachter a răspuns:

Da,am eusad. Totul a inceput asa: Era in clasa a10a si se despartiise de iubita lui. Dupa scoala a plecat si a baut pana seara...cand a ajuns acasa s-a certat foarte tare cu parintii si s-a sinucis. L-au gasit a doau zi spanzurat... Dar pot fi si cazuri in care oamenii se sinucid din cauza, depresieii, datoriilor, singuratatii etc.