Da, dar nici mie nu-mi pasa. Vorba lu Flav, Fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!
Nu am niciun dusman declarat. dar sunt convinsa ca am persoane care-mi zambesc frumos si pe la spate imi pun bete`n roate.
Merg pe principiul "Doamne apara-ma de prieteni, ca de dusmani ma pot apara si singur". Nu ma intereseaza daca am dusmani... Sunt mai departe decat prietenii... Nu pot face mare lucru...
Toti avem dusmani... dar eu ii las in pace, nu ma pun la mintea lor...am citat din Gutza.
Posibil...nu pot sa zic ca am dusmani...am doar oameni care nu ii suport deloc...si nici ei nu ma suporta... ii vad din priviri...
Buna!
sincera sa fiu nici nu sti cine iti este mai mult dusman... o persoana la care ti si il crezi prieten (ii spui tot ce ai pe suflet si arekm te consoleaza in fata si pe la state te rade?)sau una de pe strada care ti se pare tie k se uita urat la u? eu una krd k nu am dusmani si chiar daca as avea nu i-as baga in seama.
papa
Nuj daca am dusmani, nu mi-a placut niciodata sa am si daca am avut a fost pentru putina vreme, treaca de la mine, ce-mi trebuie sa ma cert. o fi cineva care imi raul da sincera nu-mi pasa. doar ei au de pierdut. cu gandirea asta eu am de castigat
Nu am. Oameni care nu ma simpatizeaza, cu siguranta, dar nu ii consider dusmani. Fiecare cu simpatiile si antipatiile lui, nu se poate (si nici nu e sanatos) sa fii iubit de toata lumea.
Da...am avut.Momentan n-am...au vazut de ce sunt in stare, i-am facut muci pe toti, nu prin violenta fizica, prin toate strambele pe care le-am bagat...
Am dusmance declarate... la scoala le vad in fiecare zi, au clasa langa a mea, ne facem viata imposibila, si culmea e k una dintre ele este iubitha actuala a fostului meu prieten la care ink tzin. doare tare
Eu nu am dusmani asta pentru ca eu am inteles ca eu am discutii mereu, nu disensiuni. Important este cum ma simt eu in pielea mea, nu cum imi spun altii sa ma simt. Daca cineva se declara dusmanul meu inseamna ca va fi un Don Quijote si va lupta cu morile de vant. Prefer un Don Juan.
Cum sa nu ... majoritatea sunt dusmani, doar ca ei se dau drept prieteni . Trebuie sa stii sa citesti omul, nu sa il crezi pe cuvant.