| Alexiyaaaa a întrebat:

Aveti emotii in privinta examenului de Luni(20.06.2011)la LIMBA SI LITERATURA ROMANA? Cum credeti ca va fi? La ce av descurcati mai bine:la ROMANA sau la MATE? ast opiniile voastre... cele mai interesante primesc fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Nezzy a răspuns:

Nu stiu daca te va ajuta cu ceva raspunsul meu, dar poate ai vrea sa stii cate ceva de la o persoana care a trecut deja prin acest examen.
Eu anul trecut am dat acest faimos examen.Crede-ma, subiectele la romana au fost chiar usoare.Conteaza mult ca ideile tale sa fie unele coerente, scrise frumos si corect gramatical.Este foarte important sa iti spui opinia personala.Cat despre partea gramaticala, este materia de baza din clasele mai mici, cel putin asta am observat eu.Cat despre matematica, sincera sa fiu nu prea e prietena mealaughing, dar totusi sunt tot lucruri de baza, printre care ultimul subiect putin mai dificil.O sa vezi ca o sa te descurci.Trebuie sa fii sigura pe tine si fara emotii.Totul o sa fie ok.Succes!

7 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Da, am emotii.
Ma descurc la fel la ambele.
Nu stiu cum va fi, dar sper ca vor fi subiecte lejere.
Bafta

| Th3eo a răspuns:

Eu nu cred ca va fi foarte greu(sper). Nu am prea multe emotii si ma descurc acceptabil la ambele materii. Sper sa iau note mari si iti urez succes si tie!

| cancelarul a răspuns:

Si eu dau examenul Luni, crede-ma nu este deloc usor...este normal sa ai emotii...Cel mai bine ma pricep la Romana la Matematica sunt bata, dar orice s-ar intampla Life's Goes On!

| geolovesedward a răspuns:

Si eu dau examenul luni.N-am emotii prea mari...Nu mai conteaza daca iau sau nu iau.DEja's deprimata.La simulari am luat note mari. Chair daca iau note mai mici acum, tot imi iese media...

| Robert_6755 a răspuns:

Sunt destul de bun si la mate, dar si la romana. Sper sa fie subiecte usoare. Am vazut undeva niste subiecte de ma lasau masca. Sper sa nu fie de alea la examen. Emotii, ma bate stresu', normal! laughing

| Nezzy a răspuns:

Apropo, cum ti s-a parut examenul? Te-ai descurcat?

| vlad_2650 a răspuns:

Si eu dau luni, la romana fac meditatii si stiu destul de bine dar la mate nu stiu prea multe, bafta la exemene.