| Hiroshima a întrebat:

Aveti experiente stranii? Daca da, spuneti-mi si mie, ma pasioneaza laughing. Funda la cel mai infricosator.

5 răspunsuri:
| Диана a răspuns:

Da, pisica mea vorbeşte. De fapt, face doar rime hip-hop. Strange, huh?

| Cristea a răspuns:

Bunica-mea mi-a povestit ca a vazut OZN-uri cand era mica. era in curte si au aparut brusc deasupra ei. erau cam cat 2 masini la un loc. a tipat si au disparut imd. :-s

| Neah a răspuns:

Paii. da. odata stateam la comp iar deodata a venit un frig infricosator, am simtit de parca ma atinge cineva, mi se ridica parul de pe cap, sau, cand exersam la pian simteam cum o mana imi atinge spatele... odata din camera mea spre camera lu fratii mei mergeau niste picioare albe.am foarte multe. odata, era o femeie care mai venea pe la noi, deodata o vad ( un spectru sau ceva) care se indreapta catre usa, ea era inchisa iar ea era in mansarda

| Bonotralalala a răspuns:

Intr-o seara de Halloween, in camera mea se simtea un miros de tamaie, parchetul trosnea si se auzeau niste soapte care isi schimbau locul. :-s...

| MarcuDany a răspuns:

Eu is baiat, am 13 ani.Imi palc foarte mult filmele horror, chestile cu fantome si emisiunile cum ar fi TAPS si fenomene stranii.Cand sunt singur acasa si trec pe langa camera mare am senzatia ca cineva sau ceva este acolo si ma priveste chiar si atunci cand usa e inchisa.Cateodata cand stau la calculator am senzatia ca cineva ma priveste din spate. Uneori simt starea aceea de 'Deja Vu', am senzatia ca vad ceva care mi s-a aratat in trecut.Cand fac baie uneori sau ma plimb prin casa cu coada ochiului parca vad ca trece ceva ca un fel de abur sau umbra putin subtire si unpic lunga.Cateodata mai aud si zgomote.Intr-o zi Cand am iesit din vana mopul a stat vertical pe perete si apoi a cazut pe partea cealalta brusc.Si in alta zi a cazut o sticla de pe masa, nimeni nu a atins-o.O colega din clasa mi-a fost spus la scoala ca atunci cand a fost in excursie la o manastire l-a vazut pe dracu in oglinda.Eu cred ca apartamentul unde locuiesc poate fi...bantuit.Varog nu va bateti joc de ce am spus.