Da am facebook si nu sunt contra neaparat.Consider ca facebook este periculos pentru copii deoarece poate crea dependenta, copiii pot fi pacaliti de diferite persoane sa faca anumite lucruri sau pentru furtul de fotografii intr-adevar.Acest lucru se poate opri doar cu inchiderea facebook-ului consider eu.
Am facebook si am inceput sa fiu contra nu din cauza lui personal ci a specimenelor care apar din povesti gen: "ZanN3" si asa mai departe. Logic ca pe facebook au aparut atatea specimene ca si la hi5 dar incep sa se inmulteasca din ce in ce mai rau.Sa nu mai vorbim de copii mici care nu stiu ce fac si sunt tentati de 10000 de milioane de oameni si la furtul de poze...cei care le e rusine sa isi puna si o poza cu ei logic ca fura de la altii poze sa fie si ei mai smecheri sau cum a aparut acum faza cu poze "artistice" deci daca nu ai poze "artistice" la profil ->esti cel mai fraier ( ce a ajuns sa fie si lumea de azi) eu in locul tau nu mai mi-as face...du-te pe twitter ca acolo nu au ajuns.inca.si distreaza-te in voie
Mi se pare total nepotrivit ce au spun Mjdolhfi si Aeerdnaaa si de asemaene o discriminare. Facebook e o zona libera! Ce aveti cu copii? Dar ce sa ma astept la educatia romaneasca, sunt invatati de mici sa urasca si sa faca discriminari iar apoi cand mai cresc si se vad ei mai mari si mai "smacheri" incep sa urasca copii si sa spuna ca peste tot ar trebui interzis copiilor! Amintitiva cand erati mici ca atunci cand vi se spunea ca nu aveti voie tipati plangeati si faceati ca toate alea. furatul de poze se intampla mai rar la persoanele normale, de obicei la celebritati le se fura pozele sau accontul.Eu sunt total pro deoarece Facebook este un loc unde putem comunica si sa ne imprietenim.Deasemenea conteaza si in ce parte a facebook te duci si pe cine adaugi in lista. Deasemenea Aeerdnaaa pe facebook ai libertatea sa iti pui orice nume doresti atunci cand esti rolleplayer iar singura conditie este ca numele sa nu fie obscen! Deasemenea sunt total contra Twitter deoarece sper deosebire de Facebook care irti ofera o oarecare intimitate, orice postare facuta pe Twitter este publica si poate fi vazuta de milioane de oameni. Este adevarat ca pe Twitter poti interactiona mai usor cu celebritatile dar de obicei ele nu te baga in seama, iar daca le jignesti sau scrii ceva care le supara poti ajunge in reviste sau chiar la Tv.Intre Twitter si Facebook mult mai sigur este Facebook!
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: