Poate sa coste de la 50 lei la 120. In functie de specializarea lui, experienta, scoala in care e format etc. Proceduri: cauti un psiholog, te programezi... Prima intalnire va contine asteptarile tale, o descriere a situatiei, daca mergi pentru ceva anume, o discutie, practic. Si in urmatoarele, va incepe terapia propriu-zisa. Aici, metodele depind de formarea psihologului. Poti sa vorbesti si el sa asculte, poate fi un dialog, poti face diverse teste si jocuri, poti picta/dansa/boxa, juca diverse roluri. In timisoara, stiu pe cineva, nu personal, dar a organizat cateva traininguri si cursuri si in bucuresti. O cheama oana popescu; iti dau pe privat adresa ei de e-mail pentru mai multe informatii.
Buna dace stiu la liceu sau gimnaziu sedinta este gratuita si te poti duce, dupa prima sedinta stabilind un program cu psihologul.Asa la particular stiu eu un numar la 0724-622274…si e gratis(desi nr. a fost postat pe net. nu stiu daca mai este valabil)-incearca.La particular stiu ca costa in jur de 60-100 lei noi(6.000 sau 10.000-lei vechi). Succes! Daca ti se pare prea scump eu te pot ajuta oricand cu niste sfaturi.
Ella_6945 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: