| Shagun a întrebat:

Aveti idee cat ar costa o sedintza cu un psiholog?

Răspuns Câştigător
| YoYo a răspuns:

Poate sa coste de la 50 lei la 120. In functie de specializarea lui, experienta, scoala in care e format etc. Proceduri: cauti un psiholog, te programezi... Prima intalnire va contine asteptarile tale, o descriere a situatiei, daca mergi pentru ceva anume, o discutie, practic. Si in urmatoarele, va incepe terapia propriu-zisa. Aici, metodele depind de formarea psihologului. Poti sa vorbesti si el sa asculte, poate fi un dialog, poti face diverse teste si jocuri, poti picta/dansa/boxa, juca diverse roluri. In timisoara, stiu pe cineva, nu personal, dar a organizat cateva traininguri si cursuri si in bucuresti. O cheama oana popescu; iti dau pe privat adresa ei de e-mail pentru mai multe informatii.

1 răspuns:
| Maria_7883 a răspuns:

Buna dace stiu la liceu sau gimnaziu sedinta este gratuita si te poti duce, dupa prima sedinta stabilind un program cu psihologul.Asa la particular stiu eu un numar la 0724-622274…si e gratis(desi nr. a fost postat pe net. nu stiu daca mai este valabil)-incearca.La particular stiu ca costa in jur de 60-100 lei noi(6.000 sau 10.000-lei vechi). Succes! Daca ti se pare prea scump eu te pot ajuta oricand cu niste sfaturi.

Întrebări similare