Imi place povestea ta.
Buna! Sa stii ca si eu am avut o astfel de perioada si stiu ca nu e usor deloc. Cel mai indicat ar fi sa-i spui ceea ce simti si sa-l lasi sa aleaga. Din ceea ce ai scris tu, sincer, am simtit un sentiment unic, ceva care mi se potriveste, o traire in care ma regasesc.
7 ani inseamna enorm. Asta e dragoste adevarata. Eu plac un tip de 2 ani si mi se pare o eternitate, la fiecare intalnire simt fluturi in stomac, iar in fiecare zi ma gandesc la el. E pacat sa-l pierzi. Mi-am dat seama ca esti o persoana sincera. E foarte important lucrul acesta. Poate ca ar trebui sa-l intrebi daca in tot acest timp s-a mai gandit la tine. Ai ramas tu vie in amintirea lui? Merita sacrificiul tau continuu sa mai existe? Ai 18 ani si probabil ca el este mai mare decat tine. In cativa ani va trebui sa va urmati o cariera, sa va creati o familie. In roice moment ar putea sa intalneasca si sa se indragosteasca de o alta fata. Actioneaza cat mai esti in viata. Mai tarziu vei regreta tacerea. Iar de uitat, e enorm de greu.
Ne intalnim zilnic, iesim in acelasi grup si cu toate astea nu ne putem apropia, mai face el cate un pas dar asteapta reactia mea ( banuiesc ), iar eu cum sunt emotiva prea greu imi este sa il iau de mana sau sa ii spun ceva, ideea este ca eu i-am spus de multe ori ceea ce simt si el probabil ca nu ma crede, tu cum ai trecut peste perioada aia?
Am incercat sa-i arat ca-l plac. Am facut orice, de la gesturi mici( zambete, atingeri "neintentionate", atentie asupra conversatiei, priviri directe- in ochi-), pana la declaratii lungi( dar asta mai tarziu ). Prin toate acestea l-am facut sa aiba incredere in ceea ce simte, ca nu pierde nimic daca incearca. Practic, l-am incurajat sa ma cucereasca. Da, suna dragut si chiar asa a fost.
In cazul tau ar trebui sa ii tii un mic discurs gen:"X... (pauza), sa stii ca nu te-am uitat. Au trecut 7 ani... As fi putut avea n relatii, dar nu am vrut. Am asteptat sa vii sa-mi spui ca nici tu nu m-ai uitat. E atat de greu sa-mi spui daca mai merita sa continui? (pauza) Vreau sa-mi spui.". In functie de raspuns vei afla ce ganduri are si el. Ia-l mai direct, ca altfel nu se intampla nimic. La voi nu mai e joaca cu priviri sau alte chestii. E mai serios, mai complicat.
P.S.:Nu uita sa-mi spui cum decurge actiune.
Am uitat sa intreb ce varsta are el?
Pa-pa!
Daca l-ai respins o data e normal sa aiba unele retineri! Cel mai indicat ar fi sa ii pui ce simti insa in modul cel mai subtil! :*