anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti incredere in oameni?

Răspuns Câştigător
| PatrisuK a răspuns:

Buna!
eu am incredere pentru si tu esti om si nu ai incredere in tine, normal nu in toti oameni.Sa stii ca este adevarat ca increderea si minciunea se vad in ochiii cand vorbeste cineva priveste in ochii lui si atunci vei stii.

18 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Da,dar nu in toti, ci doar in cei apropiatihappy.
*-*

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Oamenii îmi câştigă cu foarte mare greutate încrederea iar dacă o câştigă, tot nu o pot acorda pe deplin. Nu, nu am încredere în oameni deoarece în lumea aceasta există foarte multă răutate iar cei mai buni prieteni vor fi mereu părinţii pe care-i iubesc nespus de mult.

Pa-pa.

| HolyPotato a răspuns:

Da, dar depinde de persoană. E nevoie de timp ca cineva să îmi câștige încrederea.

| zurick a răspuns:

Nu-mi dau increderea mea la toti oameni, am incredere doar in anumite persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu in oricine poti avea inceredere, dar la inceput oricine merita un gram de incredere

| fadnox a răspuns:

Nu chiar, un picut ca-i mai dragut

| XBrunetteX a răspuns:

Nu. Sunt doar putini oameni in care am incredere. Ii pot numara pe degetele de la o mana. Increderea nu se ofera oricui.

| noname2021 a răspuns:

Nu!winking

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Depinde ce oameni.
acum cativa ani am impartasit un secret de-al meu cu o "prietena" si dupa vreo 3 zile a gasit unu pretext in care sa il spuna tuturor, iar de atunci nu mai am incredere in nimeni in afara de familie si atunci cand ma scap sau chiar nu pot sa le spun celor din familie sfarsesc prin a fi suparata si incerc sa remediez situatia inventand minciuni care sa faca persoana respectiva sa uite ceea ca am spus

daca ai citit, te sfatuiesc ca niciodata, dar niciodata sa nu spui secretele tale unor persoane pe care nu le cunosti in de-ajuns de bine

| Gekkō a răspuns:

Sincer, nu chiar, aproape deloc in ultimul timp. Foarte rar se intampla sa poti avea incredere in cineva, dar, iepurele sare de unde nu te astepti

| LiVeeee a răspuns:

Da,dar sunt atent sa nu fiu tras pe sfoara

| 0Andrew0 a răspuns:

Am incredere doar persoanelor cunoscute de mine.

| LittleHobbitLover a răspuns:

Nu. Nu în mulți. Nu-i bine nici să fii bătaie de joc.
Numai bine!

| adrybubuok a răspuns:

O mica gluma : nu, nu avem incredere in oameni, avem in animale.
acuma serios : daca ii cunosti poti avea incredere in ei. daca il iei peunu la intamplare cu care nu te cunosti nu prea ai incredere.

| LittleLady a răspuns (pentru adrybubuok):

In ziua de azi mai bine ai incredere in staini laughing

| MariaKTA a răspuns:

Da am incredere dar sunt atenta sa nu fiu fraierita de la prea multa incredere trebuie sa fii atenta.

| Pebunee a răspuns:

Nu