In clasa a 5a.Era toamna, iar noi ne-am cunoscut noua diriga si noua colegi la scoala unde mergeam.E vorba despre o fata deosebita.Este cu mine in clasa.In clasa a 5a eram foarte distantata de ea.in timp ce ea incerca sa se apropie de mine.Eu eram prietena foarte buna cu alta fata pe care o cunosteam de la gradinita si care la fel a picat cu mine in clasa.Cand m-am certat rau de tot cu fata aceea.am inceput sa plang. Dintre toti ea a fost singura care a venit sa ma asculte,si sa imi dea sfaturi,sa se ingrijoreze pentru mine, sa imi zica ca totul o sa fie bine.Dar cand m-am impacat cu fata aceea, pe ea am ignorat-o.La o saptamana dupa aceea, primesc de la persoana respectiva un mesaj in care zicea ca. ea se simte ca un gunoi acum si ca eu nu stiu sa o apreciez.In momentul acela mi-au dat lacrimile.Doar la mesajul acela mi-a stat gandul.A venit seara, i-am trimis inapoi un mesaj in care i-am explicat totul.Ne-am impacat si totul a fost ok. Dupa aceea fata cu care eu eram prietena foarte buna a intrat intr-un alt anturaj iar pe mine m-a lasat.Eu eram singura.Ea a venit la mine ca de fiecare data.Si. m-a facut sa ma simt bine.A fost singura care mi-a fost mereu alaturi cand aveam nevoie de cineva langa mine si nu am putut avea.Nu am avut-o decat pe ea.A fost singura care m-a ascultat in toate problemele pe care le-am avut si mi-a dat sfaturi.Iar eu am fost o fraiera ca nu am stiut sa o apreciez.Dar cu timpul mi-am dat seama ca am fost o proasta ca nu am stiut ce persoana am langa mine si ca ea chiar tine la mine si vrea sa imi fie prietena.Eu nu realizam lucrurile astea.Iar incet, incet am inceput sa ma apropii de ea si.am devenit prietene foarte foarte bune.Ea de fiecare data incerca sa ma faca sa ma trezesc la realitate iar eu am fost incapatanata pentru ca de fiecare data cand ma facea sa realizez ce greseli am facut nu am crezut-o.Dar mi-am dat seama de asta si i-am cerut iertare.Pot spune ca va ramane FOREVER and ALWAYS my BEST FRIEND!
Prietena in sensul de amica da am una f buna am cunoscut-o pe net. suntem f apropiati, ne zicem tot si nu ajutam reciproc
Prietena buna.
Era vara.Eram in vacanta pe acasa si.ma trezesc cu un telefon de la o colega...Si am inceput sa vorbim si sa vorbim si asa am devenit cele mai bune prietene. Asta se intampla in clasa a 3 a.Deci suntem prietene de un an si ceva.E ca si sora mea,ne spunem tot, secrete, ce avem pe suflet
Buna
da` una chiar foarte buna
am cunoscut-o de mica atunci cand s-a mutat la cateva case de mine, cam pe la 3-4 ani
iar acum avem 14 ani si inca suntem prietene
chiar BFF
Buna da am o singura prietena foarte foarte buna(bff).
Pai trecusem in clasa a 5a si eram 5a si 5b si s-au facut niste mutari.Din B au venit cativa copii printre care my bff.Si inainte cand venea cineva nou ma bagam in seama si ea era un pic mai retrasa.Noi vorbeam asa nitel si doamna de desen a organizat o iesire la un muzeu de arta si a venit si ea.Si ea fiind mai singura am stat cu ea,am vorbit nitel, si ea se uita la un tablou si am venit si eu si am intrebat-o vrei sa fim prietene? Ea a zis da desi la inceput nu prea vroia sa-si faca noi prieteni, si acum suntem bff de aproape 3 ani:X
Daca ai o prietena foarta buna sa o pretuiesti! Numai bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: