Am 2 prietene bune, nu foarte bune, pe care le stiu de cand m`am nascut. Am si o prietena foarte buna, MAMA. Doar in ea poate avea incredere totala o fata. Poti sa cunosti pe cineva 20-30 de ani si tot o sa te tradeze. Pur si simplu tentatia e prea mare, o sa devina invidioasa sau altceva.
Adica unde v-ati imprietenit, v-a ajutat cand aveati probleme, povestiti-mi si mie.
Eu am incredere in prietena mea ne-am cunoscut la ani si sa iti zic cum am cunoscut-o : pe la opt ani mergeam in autobuz la scoala trebuia sa ii duc dn-ei inv lei pentru excursie si fara sa imi dau seama bani mi-au cazut din buzunar si cineva nu stiu cine mi ia luat. In spate era o fetita ca mine si statea mai aproape de mine si eu ma acuzat-o pe ea cum ca ea mi-a furat banii eu am anuntat pe cineva care a chemat politia politistul a cautat-o prin buzunare peste tos dar nu ia gasit si politistul a zis ca adevaratul hot a fugit eu am acutzat-o pe fetita pe nedrept si mi-am cerut iertare si duaia am plecat la scoala si de acolo a venit o poveste prietenie frumoasa
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: