| Daria a întrebat:

Aveti o viata perfecta? Daca nu, cum vedeti voi o viata perfecta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey,bune intrebari.eu nu consider ca am o viata perfect, desi mama spune ca am tot ce`mi doresc, ca ma trateaza ca pe o printzessa, etc... intr`adevar am ceea ce vreau (material vorbiind) am fff multe haine moderne, aceesorii, invat bine, nu muncesk(adica nu fac munca in casa, sa spal vase, sa matur pe jos au altceva) cum fac alte fete.eu credeam ca daca o sa am ce`mi doresc pe partea materiala a vietii o sa fiu foarte happy.dar sincer nu prea sunt, adica mi-as dori mai multa libertate, taicame`o zice ca sa fiu multumita ca ma tine ca pe un "bibelou" si au grija de mine...dar cateodatha in viata vrei sa faci anumite lucruri si parintii nu te lasa de tteama sa nu patesti ceva sau pur si simplu pentru ca nu vor! o viata perfecta nu cred ca exista decat in povestihee hee dar poate vei afla mai multe informatii sau iti vei de seama singura. bafta!`

6 răspunsuri:
| AsiSoyYo a răspuns:

Nu poti aveam viata perfecta. Orice om face greseliwinking. VAd viata perfecta exact asa cum o vrei tu, cum vrei tu sa o traiesti. Prin faptele facute iti faci viata mai frumoasa. Nu poti fi nici tu perfect/a nici viata ta perfecta. Asa vad eu lucrurile.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un lux la care nu m-am gândit!
Cine are o viață perfectă?
Pa, pa.

| alessia a răspuns:

Nu exista o viata perfecta.totdeauna apare cate o mica problema cat de mica ar fi ea.dar sunt multumita de viata pe care o am. chiar foarte multumita.am de toate.tot ce-i trebuie unei persoane.:familia aproape,prieteni multi,+alte lucruri de care are nevoie fiecare(pc, mess, telefon.)am tot ce-mi doresc si ma bukur de asta:p
pa-pa te-am :*:*
bafta!

| pwp a răspuns:

Viata perfecta nu exista.

bye-bye

| adee_4040 a răspuns:

Da eu una am o viata splendida am o sora tembela, una prst si rad mereu cu elelaughing sau d cele mai mult ke ele am prieteni adv cu care ma simt bine invat, parinti st cu mine iar p plan sentimental totul e bine momentan...dar tu? cum e viata ta si dv ai pus o astfel de intrebare?big grin

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare