Mdeah... c sa ziic...in ziiua de azii rar maii gasestii priietenii adevaratzii, nu prea mai poti sa ai incredere in nimeni`. cat dsp mine am 2 pretene in care ma pot baza la bine si la rau`
Buna, sti, decat sa ai multi si falsi mai bine putini, dar de incredere, eu ma int bine cu multi, dar am cativa prieteni adevarati pe care ma pot baza la nevoie...
Ce is aia prieteni adevaratzi ala care te streseaza tot timpu sa ii imprumutzi deferile lucruri(bani)...respect pentru cei care au prieteni adevaratzi eu una nu am intalnit...
Toata lumea are macar o persoana pe care se poate baza.care ii este alaturi neconditionat. care ajuta cu sfaturi etc. prieteni hm sunt toti. doar ca prietenii adevarati si prietenii falsi ajungi sa ii deosebesti. catedata prea tarziu (in cazul celor falsi)
ideea e sa stii unde sa cauti sa si sa stii sa tii alegi pana la urma cine se aseamna se aduna
Da...am un prieten adevarat... unul singur...lumea care ne vede ne intreaba mereu daca suntem frati desi noi nu semanam deloc... avem aceleasi intentii si cam aceleasi idei in toate domeniile... uneori asemanarea dintrre noi ma sperie...mereu e acolo pentru mine si invers...
Adica ca te ajuta cand ai nevoie cand, ca ye langa tine cand ai nevoie ...nu cum ai spus tu danutza...aia nu sunt prieteni adevarati
Eu am un singur prieten adevarat care imi este si coleg de banca.Sunt sigura ca pe el pot conta oricand deoarece mi-a fost alaturi atunci cand mi-a fost mai greu.